reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To niebywale jak ten czas zapiernicza ...
Niewiadomo czy sie smucic czy cieszyc, dla jednych to zmartwienie dla innych znow radosc..
Przypomnialam sobie wlasnie czas kiedy tu dolaczylam.. Kilka dziewczyn zdazylo urodzic, Olaszy i Sykatynka gdzies nam sie zapodzialy.. Olaszy chyba tez jakos miala juz rodzic... Emi tez juz niebawem.. a pamietam jej koncowke 1 trymestru ...
Siebie.. swoj transfer.. Dluuuuuuuuuuuuugie oczekiwanie na bete i marudzenie Wam.. Pozniej swoja radosc.. 1 usg.. 1 bicie serduszek.. Lezka sie kreci ..
Mnie tez juz powinno tu nie byc..przeciez juz ten watek nie dla mnie.. Ale jakos trudno sie rozstac i przestac z Wami sie cieszyc z kolejnych ciaz czy nawet smucic z porazek. Mimo ze mnie sie udalo to i tak w ciszy ( bo rzadko sie teraz udzielam) smuce sie kiedy ktoras nie widzi drugiej krechy, jak rowniez ciesze gdy w koncu jest ciaza :happy: Takze jestem z Wami i trzymam za Was wszystkie kciuki, bo wierze ze kazda z Was zostanie jeszcze mama , tylko potrzeba czasu..

Eden miło widzieć :) i miło słyszeć, że wszystko w porząsiu i...że rośniesz! ;-)
OlaSzy już urodziła :) (podczytuję inny wątek i widziałam nawet małą słodycz <3 :tak:)
Sykatynka zniknęła :( mam nadzieję, że wszystko u niej oki...ktoś wie może co u niej słychać?

102,4 podwoiło sie od wczoraj [emoji173]️
cudownieeeeeeeeeeeeee!!!!:-):-):tak:
pkati również gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):tak: ale super :)))

Witam Was dziewczyny!!!
Ja po transferze leżę sobie na sali i odpoczywam, czekam na lekarkę ma przyjść pogadać. No niestety został mi jeden zarodek podobno dobry tak mi mówił embriolog i nie mam żadnych mrozaków a kolejna próba dopiero za 6 miesięcy (odpukać) jakby się nie udało. No i do pracy nie mam chodzić M ma mnie traktować jak królową hehe...... no i to chyba tyle aaaa transfer był bolesny
Fajowo! odpoczywaj :)))) gdzie się leczysz? zdziwiło mnie wylegiwanie się po transferze, u mnie tego nie ma...i jeszcze lekarka wpadnie pogadać! olaboga! luksus! Taka to pożyje :-D Wypoczywaj :)

Edenlyne,

pamietam ten szal przy Twojej Becie.Odzywaj sie czesciej,Sykatynki tez ostatnio szukalam...:-(Emi pamieta jak obstawialysmy co ma na pizamie,bylas juz wtedy???
Takie malo znaczace rzeczy,a smialysmy sie 3 dni.:-)

Olaszy chyba corke miala miec, prawda? Ta zolza nawet nie przyszla i sie nie pochwalila :angry::-p:-D.
Tez mam nadzieje ze u Sykatynki wszystko ok, mam nadzieje ze jeszcze sie odezwie albo ktos, kto mial z nia kontakt i powie co u niej...

reklama
Sykatynka .... Mus czekoladowy przepyszny !! Oczywiscie nie byłabym soba gdybym nie dorzuciła odzywki białkowej dla balansu zeby samych wegli nie przyjmować :D

Ale wiesz co... Do mnie jak do debila trzeba.... Ja zamrozilam banana ze skorka ... Boszzzzz ale sie nameczylam :D

Kochana
musialam to wkleic
nie gniewaj sie
plisss ale z tego banana smieje sie do dzis jak tylko przpomne sobie jak robilyscie lody :laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry