reklama
24magda09
Fanka BB :)
Nikka piękny widok wcale się nie dziwię że masz ochotę się pochwalić; ) ja jak byłam w ciąży to chciałam chyba aby cały świat wiedział; )
zanetaanna
Zobacz załącznik 722335To jest mój piękny pęcherzyk 5,6 mm Zdjęcie z 07.12
Ah jaki piękny [emoji7][emoji7][emoji7]
24magda09
FUSUN jejku nie wiem czy dobrze kojarzę ale ty to chyba ty tzn.2 lata temu dokładnie w październiku zarejestrowałam się właśnie na babyboom na tym wątku i chyba na zakwalifikowane i ty tam też byłaś; ) tylko nie pamiętam dokładnie twojej historii ale na pewno byłaś tam wcześniej. Ale widzę że masz już troje dzieci; ) gratuluję KOCHANA
24magda09
FUSUN z sygnaturki widzę że masz synka Michalka? ? mój też tak na imię,skończył właśnie 17 miesięcy; )
Fusun
FUSUN jejku nie wiem czy dobrze kojarzę ale ty to chyba ty tzn.2 lata temu dokładnie w październiku zarejestrowałam się właśnie na babyboom na tym wątku i chyba na zakwalifikowane i ty tam też byłaś; ) tylko nie pamiętam dokładnie twojej historii ale na pewno byłaś tam wcześniej. Ale widzę że masz już troje dzieci; ) gratuluję KOCHANA
Magda, dokładnie dwa lata temu (w październiku 2013 r.) miałam punkcję i transfer, po którym zaszłam w ciążę bliźniaczą. Ale nie mam 3 dzieci. Moje dziewczynki z ciąży bliźniaczej nie żyją. Mam 2 dzieci - Michałka z ciąży naturalnej i Michalinkę z invitro, która urodziła się 24.10.2015 r. A na forum jestem od 2012 r.gdy zaczęłam walkę o dziecko.
reklama
Podziel się: