reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Emenems ja przez 12 tygodni też brałam clexane i lekarka wypilywsla mi receptę refundowana chociaż też chodzę prywatnie to nie wiem do czego to zależy. Niestety wszystkie badana 100 procent płatne.

reklama
Wróciłam z kliniki pół godziny temu. Moje dzieciaczki podejrzane :) 19 mm i 19 mm :) Główki widziałam w 3D SŁODKIE!!!!
Dorotka superancko!!!:-):-):-) ściskam Ciebie i Twoje 19 milimetrowe, podwójne szczęścia również! a co! :-p;-)
Witam się cieplutko ze Wszystkimi :biggrin2:
Kochane jestem już po ...dostałam blastocyste 4-1-1. Mam foto ale nie wiem jak dołączyć ...może coś wymysle. Bralam relanium więc cały dzień przespalam :biggrin2: czuje się dobrze na USG okazało się że jest hiperka delikatna ww ogóle stan przed punkcja nie ma powiązaniaz obrazem uUSG dzisiaj aż zadziwił się że estradiol mmiałam tylko 1400.
Piekny zarodek! :) gratki :tak:no i powodzenia!

GRUDZIEŃ:

02:
kachna84 - wizyta kontrolna
02: najki - wizyta kontrolna przed crio
02: zanetaanna - criotransfer :)
03: Edenlayn - USG połówkowe
05: najki - wizyta kontrolna przed crio
07: Emenems - wizyta u położnej
07: Hess - wizyta w trakcie stymulacji
08: 24magda09 - kontrola i USG przed transferem
09: missdior23 - testowanie! - dwie tłuste krechy:)
10: pkati - testowanie! - wysoooka beta:)
10: zanetaanna - testowanie! - wysoooka beta:)
16: Emenems - wizyta u lekarza rodzinnego
18: Edenlayn - wizyta kontrolna
21: DorotaMie - przepływy
22: DorotaMie - test genetyczny Nifty i przezierność karkowa

grudzień:
30:
annemarie - stymulacja-punkcja-transfer-ciąża!!!
yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe

STYCZEŃ:
13: Emenems - rozpakowywanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury ;)))))

Ostatnia edycja:
Dorotka superancko!!!:-):-):-) ściskam Ciebie i Twoje 19 milimetrowe, podwójne szczęścia również! a co! :-p;-)

Piekny zarodek! :) gratki :tak:no i powodzenia!

GRUDZIEŃ:

02:
02: najki - wizyta kontrolna przed crio
02: zanetaanna- criotransfer :)
03: Edenlayn - USG połówkowe
07: Emenems - wizyta u położnej
08: 24magda09 - kontrola i USG przed transferem
16: Emenems - wizyta u lekarza rodzinnego
18: Edenlayn - wizyta kontrolna
21: DorotaMie - przepływy
22: DorotaMie - test genetyczny Nifty i przezierność karkowa

grudzień:
annemarie - stymulacja-punkcja-transfer-ciąża!!!
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe

STYCZEŃ:
13: Emenems - rozpakowywanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury ;)))))

Dziewczyny z kalendarza kciuki za Was zaciskam!!!
A reszta zaciskamy tylko i do roboty bo mamy tylko pół roku bo potem bedziemy jechac na trzech etatach to na forum sobie nie posiedzimy;)

reklama
Cześć Dziewczyny,

a u mnie nadal @ nie ma. Ech.....wiem, że w końcu ją dostanę, tylko dlaczego postanowiła tak ostudzić mój zapał do zastrzyków, które już czekają w lodówce.....
Aaaaa, no i koleżanka jest w ciąży.....pierwszej, troszkę mnie to zasmuciło. Nie, nie zasmuciło, tylko włączyła mi się zazdrość i żal, dlaczego to nie ja. Ale jak mi już przeszło (czyt. wypłakałam się) to fajnie, że im się udało, bo starali się "AŻ" od lipca....

Do góry