reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam nadzieje ze wszystkich ktorzy przyczynili sie do cofniecia ustawy i tych ktorzy pochwalaja jej cofniecie spotka to samo co Nas!! Niech wiwdza jak to jest!!

reklama
Frajerstwo!!! Zajęli by się wazniejszymi rzeczami których jest wiele do poprawienia a nie odbieraja w jakus sposób prawo do szczęścia zwyklym smiertelnikom bo daje sobie uciac obie ręce ze połowa par ktora skorzystala z dofinansowania to bez tego ciezko by im bylo uzbierac te grube tysiace ktore trzeba wydac

Witam się cieplutko ze Wszystkimi :-)
Kochane jestem już po ...dostałam blastocyste 4-1-1. Mam foto ale nie wiem jak dołączyć ...może coś wymysle. Bralam relanium więc cały dzień przespalam :-) czuje się dobrze na USG okazało się że jest hiperka delikatna ww ogóle stan przed punkcja nie ma powiązaniaz obrazem uUSG dzisiaj aż zadziwił się że estradiol mmiałam tylko 1400.

Teraz odpoczywaj i czekamy na dwie tłuściutkie krechy ;) a możesz mi powiedzieć ile estradiolu prawidłowo musi go być przed transferem i czemu on tak naprawdę służy?
Ja po wizycie przez kolejne 3 dni biorę nie 225j. gonaluf a aż 300j. :eek: i dołożyli mi zastrzyk cetrotide po jednej fiolce przez 3 dni chciałam się Was dziewczyny zapytać czy po tym zastrzyku zaczerwieniła Wam się skóra bo ja czuję taką gulkę jakby no i trochę boli czy to normalne a może mam alergię na ten lek?

Po wyborach powiedziałem do żony, że czeka nas okres smuty co najmniej przez 4 lata. Ale Polacy chcieli zmiany, więc mają. Niestety. PiS zapowiadał, że to miała być 'dobra zmiana' Ja tego nigdy nie kupiłem. W sumie to wyborcy PiS to tylko 22% społeczeństwa, ale dostali prawo narzucania swojej woli większości niestety.
No i w ten sposób polityka dopada każdego.

Silvia, na ulotce od Cetrotide jest napisane że może powodować zaczerwienienie, swędzenie, pieczenie itd. ja także tak miałam, zwłaszcza po pierwszym zastrzyku, już przy kolejnych w mniejszym stopniu, także nie przejmuj się to całkiem normalna reakcja u wielu osób.

Nigdy nikomu źle nie życzę ale w tym przypadku aż prosi się żeby cały rząd pisiorow wybrał się gdzieś samolotem we mgle.

Myslalam,ze tylko ja im tego pozyczylam..moze to straszne,ale tez pierwsze co to pomyslalam o samolocie i mgle..

kur** je**n* !!!!!!!!

No to musze liczyc na naturaly cud, moze mi kur** ojciec najwielebniejszy rydzyk pomoze kurw*

reklama
Pewnie i tak nie dostanę bo przekroczymy o 2 zł ; )

Tą kasę to pewnie dostanie tylko patologia co ma 7 dzieci żeby mieli za co chlać

Do góry