reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie dziewczynki staraczki babyboomowe:)gratuluje wszystkim którym udało się zfasolkować i trzymam kciuki za wszystkie starające się i czekające na cud.Ja na swój czekałam długo,ale było warto udało sie i nasze szczescie ma już 8miesięcy:)
A teraz niespodzianka bez żadnego ivf, bez mrozaczków badań drogą zupelnie naturalną zaszłąm w ciąże i już w marcu będę mamusią po raz kolejny. Jestem dowodem na to że cuda się zdarzają warto wierzyć i się nie poddawać dziewczynki trzymajcie się ciepło i nie traćcie wiary i sił a napewno każdej z was się uda:) Szczęśliwa mamusia

Kochana, powiez jak sie czujesz? i kiedy testujesz?
:-)
czuję się całkiem dobrze - mam wilczy apetyt ale to normalne jak nie pracuję ;-)

pojadę na betę 28 lub 29 - zobaczę , na dzień dzisiejszy mam mieszane uczucia :eek:

Mi podali wczoraj 2 3-dniowe morule. Leżę sobie i odpoczywam;-)

no to odpoczywaj kochana-odpoczywaj :tak: oby dzieciaczki zostały !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zgadzam się w 100% aż łezka w oku sie kręci:) Asiek jak czytam Twoje posty to wyobrażam sobie Ciebie z uśmiechem od ucha do ucha ;-) Cieszę się razem z Wami:):*

oj zebys wiedziała..siedze w domu i smieje sie sama do siebie...byłam na zakupach szminka , buciki i testy kupione..oczywiscie jeden juz zrobiłam no i pierwszy raz w zyciu widze II kreski na tescie!! iwka czyli testy dzialaja haha

bzz ja jak siedze w domu to tez co chwile bym cos jadła ale od transferu nie mam apetytu...to chyba ze stresu

Asiiek z tym jedzeniem mam tak samo, wcześniej tylko bym jadła, a teraz w siebie wmuszam.
Kurcze, ale zazdroszczę tych II. Ja chyba spróbuję zrobić w piątek, miałam za niski wynik, żeby teraz wyszedł. Tak mi się wydaje. Ogólnie bardzo się boję soboty. Dzwoniłam zapytać i wystarczy jak o 8.00 będziemy, w soboty krew od 7.30 pobierają.

My planujemy powiedzieć rodzince dopiero po usg serduszkowym, będzie już to bardziej pewne. Ja bym mojego męża tak nie utrzymała w niewiedzy, on zna wszystkie terminy, dzwoni z pracy pytać czy leki wzięłam, więc jest doinformowany :)

Ostatnia edycja:
tak ale w soboty jest zawsze duzo ludzi...a zreszta najwyzej zadzwoni pozniej..moja ginka ostatnio godzine szybciej zadzwoniła..haha wogole czesto do mnie dzwoni:-)

wiesz ja najlepiej tez bym poczekała i powiedziała wszystkim po usg ale moj nie wytrzyma..on zaraz musi to wszystkim ogłosic...kiedys rozmawialismy i mowilam ze chce powiedziec pozniej to on na to ze nie ma mowy...i ze jak cos ma sie stac to i tak sie stanie ..i tu w sumie ma racje...wiec od jutra oficjalnie bedziemy sie cieszyc moja ciążą :-):-):-)

iwka! dziękuję bardzo!
ale powiedz jak to 70 zastrzyków? ja też się słabo stymulowałam, ale aż tyle? napisz do mnie na gg pliiiis! ja siedzę od 8-16 przy kompie 9398155
chciałabym pogadać

Ostatnia edycja:
Witam Was kochane kilka dni mnie tu nie było z wami a to co tu sie dzieje to jakiś szok. Asiek strasznie gratuluje wogóle wszystkim Wam gratuluje . Ledwo czytam co piszecie bo słabo widzę przez łzy. Boze jak ja się cieszę z Waszego szcześcia.Ja niestety muszę czekać aż do wrzesnia na druga próbę . Wymyśliłam remont w domu zeby czas szybciej leciał. Jesteście super!!!

Witajcie dziewczynki staraczki babyboomowe:)gratuluje wszystkim którym udało się zfasolkować i trzymam kciuki za wszystkie starające się i czekające na cud.Ja na swój czekałam długo,ale było warto udało sie i nasze szczescie ma już 8miesięcy:)
A teraz niespodzianka bez żadnego ivf, bez mrozaczków badań drogą zupelnie naturalną zaszłąm w ciąże i już w marcu będę mamusią po raz kolejny. Jestem dowodem na to że cuda się zdarzają warto wierzyć i się nie poddawać dziewczynki trzymajcie się ciepło i nie traćcie wiary i sił a napewno każdej z was się uda:) Szczęśliwa mamusia

Wow, Aga, pamiętam cię sprzed roku. Gratulacje!!!

oj zebys wiedziała..siedze w domu i smieje sie sama do siebie...byłam na zakupach szminka , buciki i testy kupione..oczywiscie jeden juz zrobiłam no i pierwszy raz w zyciu widze II kreski na tescie!! iwka czyli testy dzialaja haha

bzz ja jak siedze w domu to tez co chwile bym cos jadła ale od transferu nie mam apetytu...to chyba ze stresu

Gratulacje!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wow, gratuluje, super wiadmosci:-) czy moglabys napisac co bylo u Wasc wskazaniem do ivf?

bzzzz-> ten apetyt to chyba dobry znak, ja tez mialam ogromny po transferze i eMek sie smial, ze musialo sie udac, bo ja za dwoch (jeszcze nie wiedzial wowczas, ze za trzech:-))

Do góry