suzi1
Kocham Cię synuś
Zgadzam się w 100% aż łezka w oku sie kręci Asiek jak czytam Twoje posty to wyobrażam sobie Ciebie z uśmiechem od ucha do ucha ;-) Cieszę się razem z Wami:*ale słodko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam się w 100% aż łezka w oku sie kręci Asiek jak czytam Twoje posty to wyobrażam sobie Ciebie z uśmiechem od ucha do ucha ;-) Cieszę się razem z Wami:*ale słodko
czuję się całkiem dobrze - mam wilczy apetyt ale to normalne jak nie pracuję ;-)Kochana, powiez jak sie czujesz? i kiedy testujesz?
:-)
Mi podali wczoraj 2 3-dniowe morule. Leżę sobie i odpoczywam;-)
Zgadzam się w 100% aż łezka w oku sie kręci Asiek jak czytam Twoje posty to wyobrażam sobie Ciebie z uśmiechem od ucha do ucha ;-) Cieszę się razem z Wami:*
Witajcie dziewczynki staraczki babyboomowegratuluje wszystkim którym udało się zfasolkować i trzymam kciuki za wszystkie starające się i czekające na cud.Ja na swój czekałam długo,ale było warto udało sie i nasze szczescie ma już 8miesięcy
A teraz niespodzianka bez żadnego ivf, bez mrozaczków badań drogą zupelnie naturalną zaszłąm w ciąże i już w marcu będę mamusią po raz kolejny. Jestem dowodem na to że cuda się zdarzają warto wierzyć i się nie poddawać dziewczynki trzymajcie się ciepło i nie traćcie wiary i sił a napewno każdej z was się uda Szczęśliwa mamusia
oj zebys wiedziała..siedze w domu i smieje sie sama do siebie...byłam na zakupach szminka , buciki i testy kupione..oczywiscie jeden juz zrobiłam no i pierwszy raz w zyciu widze II kreski na tescie!! iwka czyli testy dzialaja haha
bzz ja jak siedze w domu to tez co chwile bym cos jadła ale od transferu nie mam apetytu...to chyba ze stresu
wow, gratuluje, super wiadmosci:-) czy moglabys napisac co bylo u Wasc wskazaniem do ivf?A teraz niespodzianka bez żadnego ivf, bez mrozaczków badań drogą zupelnie naturalną zaszłąm w ciąże i już w marcu będę mamusią po raz kolejny. Jestem dowodem na to że cuda się zdarzają warto wierzyć i się nie poddawać dziewczynki trzymajcie się ciepło i nie traćcie wiary i sił a napewno każdej z was się uda Szczęśliwa mamusia