reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Doczekamy, doczekamy...
Chociaż czasami już sama nie wiem ...
Mam wrażenie, że żaden lekarz mi pomóc nie umie ;/
Pewnie masz podobnie.

Już przestałam, bo aż trzepało..

oj mam, ale i tak dopnę swego :tak:
a co do terminu to 2 dopiero mam wizytę i zapewne jakoś tydzień później crio :)

wracając do mojego pytania o L4 z pieczątką Invicty - już wiem, że tylko takie wchodzi w grę...
myślicie, że internista/rodzinny by mi wystawił ?:sorry:

reklama
Moniusia nie czytaj takich ******* bo ten kto nie walczy tak jak my g..no wie cokolwiek na temat naszych problemow i życia krzyzyk na droge takim Paniom musimy chodzic z podniesioną głową i tyle a takie Panie miex daleko w tyle tam gdzie jest najabardziej ciemno i najbardziej śmierdzi koniec kropka

Kachna trzymam cie za słowo ;)

martka83 ja jestem po 3 próbach i dwóch biochemicznych.
Dostaliśmy:
-oboje: kariotypy
-mąż: CFTR, AZF
-ja: CFTR, MTHFR, Leiden V, G20210A

Na dniach będę mieć wyniki..

oooo poczytam o tych pozostałych

zanaetaana
to już na dniach :-) powodzenia i trzymam kciuki

moniusia też nachodzą mnie myśli, że przecież nie wiadomo czy każdej się uda i one dobijają, rozumiem cię i przytulam. Ale zabraniam ;-)czytania takich głupot, że niby bezdzietne nie mają dla kogo żyć , bo jak to?? sama dla siebie żyję, bo życie ma się tylko jedno , uwielbiam się śmiać, żartować i korzystać z tego, że póki co w domu jest spokój ;-) dla M, żyję dla rodziny żyję :tak:

wracając do mojego pytania o L4 z pieczątką Invicty - już wiem, że tylko takie wchodzi w grę...
myślicie, że internista/rodzinny by mi wystawił ?:sorry:

Pewnie za opłatą :p
Kochana pamiętasz ile czekałaś na ivf ? Bo Ty rządówka? Właśnie chcę w piątek rozmawiać o ewentualnym podejściu z nfz, ale jestem ciekawa ile się czeka. Teraz pewnie dłużej.

fruit, mam tam ich mam, tyle, że to takie noż kuźwa powtarzam się - niesprawiedliwe ;p Tym bardziej, że te babska, których wypowiedzi czytałam to widać same gówniary, które powpadały. I one tak się cieszą z tego - yhm już to widzę ;p A pewnie na co dzień deprecha, wyzywanie wszystkiego wokół.

martka, rację masz :) też próbuję cieszyć się tym wszystkim, ale zaraz jakieś czarne myśli.. takie koło.. :)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny [emoji4]
Jak się czujecie ? Macie jakieś objawy ? U mnie kompletnie nic :( nawet brzuch już nie pobolewa , za tydzień beta, oby szybko zleciało .

Najki pewnie wystawi Ci L4. Ja jak mialam hsg to bylam u swojego po zwolnienie bo w sumie badanie mialam w czasie godzin pracy i do tego praca ciezka wiec wolalam nie ryzykowac. Fakt musialam klamac ze grype zaladkowa mialam i w pracy uwierzyli.

reklama
Wlasnie byłam u ginekologa i co? Nereczka spoko, szyjka 3,7cm a łożysko owszem bardzo nisko ale nie zasłania kanału rodnego jest pare cm obok :)
Wiec kochane, zabieram sie ostro do maSazy krocza i innych bajerow - bedziem rodzic SN :)

A teraz wracamy i widze ze Marcin odetchnął bo bardzo go ta nerka martwiła, i pytam, co ? Zadowolony jestes ze córeczka zdrowa? To kiwnął głowa a pytam , a ze żona?
"Ty to stara niezniszczalna jestes jak karaluch - nawet po wybuchu jądrowym wypełzniesz" [emoji23][emoji23]

Do góry