reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja po wizycie ale kurdę z tego wszystkiego zapomniałam się zapytać czy ten zastrzyk gonalF robi się z jednej strony brzucha czy raczej naprzemian raz z jenej raz z drugiej. Sorki że wyskakuję jak Filip z konopii ale kurde no nie pomyślałam źeby zapytać lekarza.

Dziewczyny ja po wizycie ale kurdę z tego wszystkiego zapomniałam się zapytać czy ten zastrzyk gonalF robi się z jednej strony brzucha czy raczej naprzemian raz z jenej raz z drugiej. Sorki że wyskakuję jak Filip z konopii ale kurde no nie pomyślałam źeby zapytać lekarza.

Ja slbo zaznaczam gdzie robiłam albo na przemian to szansa uniknięcia siniaczkow :)

Wlasnie byłam u ginekologa i co? Nereczka spoko, szyjka 3,7cm a łożysko owszem bardzo nisko ale nie zasłania kanału rodnego jest pare cm obok :)
Wiec kochane, zabieram sie ostro do maSazy krocza i innych bajerow - bedziem rodzic SN :)

A teraz wracamy i widze ze Marcin odetchnął bo bardzo go ta nerka martwiła, i pytam, co ? Zadowolony jestes ze córeczka zdrowa? To kiwnął głowa a pytam , a ze żona?
"Ty to stara niezniszczalna jestes jak karaluch - nawet po wybuchu jądrowym wypełzniesz" [emoji23][emoji23]

Hahahha Dobre! :)

Zanetaaana- Fajnie... Mam nadzieje ze I twoj transfer bedzie szczesliwa. Ja jeszcze Dzis tescie ogladalam :) nadal || :)

Ja robiłam naprzemian , ale siniaki miałam

reklama
Do góry