reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zanetaanna ja jestem z Toba[emoji8][emoji8][emoji8] i nie derwuj sie ! Jutro czekamy na wiesci od Ciebie..tylko na dobre i na datę w tym tygodniu [emoji41][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Ooo moja Kochana [emoji7]
Dziewczyny to niesamowite ! Znalazłam bratnia dusze na BB ;) Spotkały sie dwie Polki na polskim forum mieszkające blisko siebie a w dodatku leczące sie w tym samym czasie w tej samej klinice ;)
PKati opowiedz o Twojej wizycie bo ja opowiem ;p

Cześć dziewczyny!
Kropka gratuluję serdecznie super słyszeć takie wieści
Kachna Ty się nie denerwuj bo na pewno wszystko ok
Dziewczyny mam takie pytanie dziś kupiłam gonalF w penie na opakowaniu jest napisane żeby przechowywaç w temp. od 2 do 8stopni ale babka w aptece mówiła że można trzymaç w temp pokojowej no i nie wiem w końcu jaka prawda. Pomocy od jutra zastrzyki. Czy ja dam radę.

Silvia, mi lekarka kazał trzymać gonal w lodówce. Tak zrobiłam :) wiem, ze to niełatwe, ale dasz radę ;)

Annę, jakie wieści u Ciebie?

Kropka, życzę Ci, by wszystko było dobrze :*

Kachna, współczuję Ci tych ciągłych stresów... Mam nadzieję, ze to tylko Twój organizm daje ostatnie znaki związane z terminem @. Jeśli coś Cię zaniepokoi, pedz na IP.

Zaneta, głową do góry! Jutro beda dobre wiesci :)

Ja w niedzielę 29.11 mam wizytę kontrolną w cyklu przed crio, no i mam zbadać toxo i cmv.

Kropka jeszcze raz gratulacje ;) oby jak najwięcej takich wieści.SILVIA ja również gonal miałam trzymać w lodówce. Musisz dać radę pamiętaj że robisz to wszystko po to aby spełniło się twoje największe marzenie; ))))) ja też miałam lęki przed tymi kuciami,chwilami watpilam czy podałam do końca ale dałam radę.

Dzięki dziewczynki widzę, że zawsze można na Was liczyć. Nie żałuję, że do Was dołączyłam w razie pytań wiem do kogo się zwrócić. Jutro wreszcie zaczynam to na co tak długo czekałam:) coraz krótsza droga do dzidziusia wierzę, że nam wszystkim się uda:))

kropka aaaaaaaaaaaaa! gratulacje! piękne dwie krechy!!!:))))

zanetaanna
nie stresssuj się:)
trzymamy mocno kciuki i czekam na datę, żeby móc ją wpisać do kalendarza!:)

silvia84
powodzenia;)

kachna jak plamienie? ustało? wybierasz się do lekarza?

fruit co tam ciekawego u genetyka:)?

LISTOPAD:
25: emenems - wizyta u położnej
25: zanetaanna - wizyta przed crio
26: stacy - wizyta kontrolna i kolejne spotkanie z maluszkiem
26: missdior23 - pick up
27: moniusia - konsultacja u Profesora
27: Edenlayn - badania prenatalne
29: anika11 - wizyta kontrolna przed crio

GRUDZIEŃ:
01:
missdior23 - transfer :)
02:
kachna84 - wizyta kontrolna
02: najki - wizyta kontrolna przed crio
02: zanetaanna- criotransfer :)
03: Edenlayn - USG połówkowe
18: Edenlayn - wizyta kontrolna
22: DorotaMie - test genetyczny Nifty

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe

Ostatnia edycja:
reklama
silvia - Gonal trzeba w lodówce przechowywać. Mój się właśnie chłodzi ;) i czeka na moją @.

kachna84 - dobrze, że z Maluchami wszystko ok. Może po prostu taką będziesz mieć urodę, że czekają Cię plamienia w ciąży. Nie jedna tak miała, a jest wszystko ok. Trzymam kciuki, żeby jednak to wszystko ustąpiło i żebyś się już nie musiała stresować!

Dziewczyny jutrzejsze, trzymam kciuki za Was:
25: emenems - wizyta u położnej
25: zanetaanna - wizyta przed crio

Do góry