reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Żaneta u mnie jest jakoś tak dziwnie bo ja w 2 dniu cyklu zaczęłam brać tabletki anty przez 11dni później dwa dni przerwy no i od jutra zastrzyki przez 6 dni. Jutro mam usg i badanie krwi. No nic zobaczymy jak to dalej będzie ale z tego co tu piszecie ja mam to wszystko jakoś dziwacznie

Kropeczko SUPER wiesci i WIELKIE gratulacje :) :happy:
Kachna84 UFF ciesze sie ze z malenstwami wszystko dobrze. Musisz na Was bardzo uwazac. :tak:
Zanetaanna to prawda, swiat bywa maly nawet dla nas Polek, ktore mieszkaja poza granicami naszej ojczyzny :-D Ostatnio na forum dolaczyla takze Jeera86 , ktora rowniez mieszka w Niemczech i leczy sie teraz w tej samej klinice w Berlinie co ja sie leczylam :szok:;-):-p
Dziewczyny kochane trzymam za Was wszystkie kciuki i za te, ktore niedlugo beda albo juz wysiaduja jajeczka aby byly z nich piekne zarodeczki :) ;-)

Najki kochana prosze zmien mi date z 29 na 27 bo cos pomieszalam :rofl2: . bo usg mam w piateczek a nie w niedziele :laugh2:. Dziekuje ;-)

Kachna bardzo się cieszę że z maluszkami wszystko w porządku jak mamunia musi leżeć to dzieciaczki nadrabiają:rofl2::rofl2:

Najki po wizycie no cóż fajerwerków nie ma nastawiłam się na mega wywiad genetyczny przygotowałam się całą historie naszych rodów przestudiowałam ;-) a tu nic pani doktor skserowała protokoły po nieudanych in vitro przeprowadziła z nami ankietę o chorobach i stanie zdrowia naszych i naszych rodziców i powiedziała ze mamy się spodziewać telefon w przeciągu około 2-3 m-cy ale ze względu na okres zimowo jesienny i wiele zachorowan mogą dzwonić wcześniej, powiedziała nam ze pobiorą nam krew z zyły mamy być po posiłku i ze wyniki będą za 6 tygodni do odebrania na kolejnej konsultacji i to wszystko :)

kropka jakie piękneeeee zdjęcieee :-):tak: gratulacje

dziewczyny ja brałam Gonal i pielęgniarka z kliniki oraz kobieta w aptece powiedziały, że nie muszę przechowywać w lodówce (specjalnie pytałam bo przy pierwszej stymulacji brałam Gonapeptyl, który właśnie w lodówce trzymałam ) .
Tak więc Gonal leżał, że tak powiem luzem i zadziałał też dobrze, ale nie wiem czemu tak mi powiedziały w takim razie :baffled:

Silvia - ja Gonal F mam zacząć brać od 3 dc, a w 6 dc podglądanie i badanie prg, estriadolu i morfologii. Generalnie będę iść krótkim protokołem.

reklama
kropka, uwierz babo!!! :))) toż to pewniak :)))) gratulacje!

kachna, faktycznie może taka uroda Twoja. Moja przyjaciółka jest już na końcówce ciąży i od początku lata z wkładkami do wc, ale nie wiem czy w ciąży jeszcze jakieś inne są przeboje. Chociaż ona też krwawiła nawet na początku ciąży. Nie rozmawiam z nią w sumie o tych sprawach, ale podejrzewam, że też plami.

Te leki po prostu muszą być w chłodniejszym miejscu wydaje mi się, ale niekoniecznie w lodówce. Bo jak ja brałam latem to na pewno coś by się z nimi stało jakby w te upały je trzymała nie w lodówce. Tam jest chyba, że w temp od 2 do 15 stopni. Mi w aptece koniecznie kazały kupić torby termo i od razu włożyć do lodówki po powrocie.

Ostatnia edycja:
Do góry