reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Urwało mi posta [emoji15]tylko dokończę
Co do zarodków nie wiem jakiej jakości nie powiedzieli mi , ale jednym okiem dojrzałam na tabelce AB
Czuje sie zupełnie zwyczajnie , tylko przeziębienie mnie dopadło :( dostałam opryszczki na ustach ( paskudztwo) i krew mi troszkę z nosa leci , ale tylko na chusteczce widać . Wczoraj jak trochę więcej pochodziłam to brzuch czułam .
A u ciebie jakieś zmiany ?

Urwało mi posta [emoji15]tylko dokończę
Co do zarodków nie wiem jakiej jakości nie powiedzieli mi , ale jednym okiem dojrzałam na tabelce AB
Czuje sie zupełnie zwyczajnie , tylko przeziębienie mnie dopadło :( dostałam opryszczki na ustach ( paskudztwo) i krew mi troszkę z nosa leci , ale tylko na chusteczce widać . Wczoraj jak trochę więcej pochodziłam to brzuch czułam .
A u ciebie jakieś zmiany ?
Poza bolącym brzuchem od zastrzyków, podbrzuszem i piersi to mam problemy ze spaniem, mało sypiam nie wiem dlaczego. Może to przez leki albo nerwy. A tak dobrze się czuję.

Poza bolącym brzuchem od zastrzyków, podbrzuszem i piersi to mam problemy ze spaniem, mało sypiam nie wiem dlaczego. Może to przez leki albo nerwy. A tak dobrze się czuję.

Ja dobrze śpię , ale mam nocne pielgrzymki do toalety ...
Ja na szczęście już nie mam zastrzyków :( mam teraz wstręt do igieł

Właśnie przeliczylam i wyszło na to że to poprzednie plamienie zaczęło mi się dokladnie 28 dni temu czyli wychodzi na to że mój organizm postanowił zrobić sobie znowu plamienie tak jakby miesiaczkowe

Hej wczoraj miałam bardzo ciezki dzien ... Byłam na wizycie w klinice termin criotransferu w poniedziałek 30.11. (11:45) Pozniej badanie "po" 10.12 ;);) od dzisiaj 1x progesteron a od jutra 3 x dziennie mimo tego.. Estriadol nadal brac 3 x dZiennie ..ogolnie wychodzi mi transfer na 25dc jakos tak dziwnie pozno mi sie wydaje ale specem nie jestem wiec oddaje sie w rece lekarzy... Oni wiedza co robia( chyba) [emoji57]

reklama
Hej wczoraj miałam bardzo ciezki dzien ... Byłam na wizycie w klinice termin criotransferu w poniedziałek 30.11. (11:45) Pozniej badanie "po" 10.12 ;);) od dzisiaj 1x progesteron a od jutra 3 x dziennie mimo tego.. Estriadol nadal brac 3 x dZiennie ..ogolnie wychodzi mi transfer na 25dc jakos tak dziwnie pozno mi sie wydaje ale specem nie jestem wiec oddaje sie w rece lekarzy... Oni wiedza co robia( chyba) [emoji57]

no to trzymamy kciuki juz od dziś

Do góry