fruitofhope
Fanka BB :)
24magda09 - tak, minister podpisał, jest do 2019. A przynajmniej do kiedy PiS nie odwoła tego.
Beti39 - witaj na forum
Pozostaje nam jedynie nadzieja że PISiory beda mieli wazniejsze rzeczy na głowie np. Smoleńsk haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
24magda09 - tak, minister podpisał, jest do 2019. A przynajmniej do kiedy PiS nie odwoła tego.
Beti39 - witaj na forum
A należy któraś z was do Invimedu we Wrocławiu?
Pozostaje nam jedynie nadzieja że PISiory beda mieli wazniejsze rzeczy na głowie np. Smoleńsk haha
Dziewczyny z brzuszkami prawda to
Dokładnie..
Ucieszyłam się jak głupia jak doczytałam o co chodzi i że program przedłużono...ale mój entuzjazm szybko opadło. Bo PISiaki zapewne zrobią wszystko, żeby to zmienić A czytając komentarze pod artykułami na temat przedłużenia program, złapałam się za głowę. Wychodzi na to, że spora część naszego społeczeństwa to egoiści i okrutna ciemnota..
Sonda WP: Co Polacy wiedzą o in vitro? - WP.tv
Kurcxe dziewczyny,
Mam super sposób na bolący ząb - od teściowej. Nie wierzyłam jej, ale właśnie zastosowałam. Trzeba na ten ząb położyć goździk, taki trochę rozgnieciony i już po 5 minutach czuje, ze ból zaczyna odchodzić