reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny z brzuszkami prawda to ;)

Załączniki

• 1446894622967.jpg
    1446894622967.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 67
Pozostaje nam jedynie nadzieja że PISiory beda mieli wazniejsze rzeczy na głowie np. Smoleńsk haha

Dokładnie..
Ucieszyłam się jak głupia jak doczytałam o co chodzi i że program przedłużono...ale mój entuzjazm szybko opadło. Bo PISiaki zapewne zrobią wszystko, żeby to zmienić :crazy: A czytając komentarze pod artykułami na temat przedłużenia program, złapałam się za głowę. Wychodzi na to, że spora część naszego społeczeństwa to egoiści i okrutna ciemnota..

Sonda WP: Co Polacy wiedzą o in vitro? - WP.tv

Bety niestety nie.
Byłam u niego na konsultacji, to on jako pierwszy po jednym USG rozpoznał wadę macicy i skierował mnie na histero - która ją potwierdziła (+ zobrazowała tylko jeden jajowód - niedrożny) Wróciłam do niego z wynikami i wszystko mi wyjaśnił... Powiedział, że in vitro to właściwie jedyna opcja...mogę jeszcze próbować laparo, żeby próbować go udrożnić..ale mówił, że szanse są niewielkie. Po wyjściu z tej wizyty świat mi się zawalił, bo dopiero wtedy skumałam, że naturalnie w ciążę nie zajdę...ale decyzję o in vitro podjęliśmy niemalże od razu. Niestety Invimed nie miał wtedy środków i jedynie co mogli zrobić to wpisać mnie na listę oczekujących. A ja nie chciałam czekać i zaczęłam kwalifikację w Invikcie.
Muszę przyznać (po tych dwóch wizytach) że dr G jest najbardziej fachowym gościem z jakim miałam do czynienia. W dodatku konkretnym, sympatycznym i pełnym zrozumienia.
Dlatego jak mi się nie uda z ostatnim mrozaczkiem..to rozważam przeniesienie się na kolejną stymulację.

Dokładnie..
Ucieszyłam się jak głupia jak doczytałam o co chodzi i że program przedłużono...ale mój entuzjazm szybko opadło. Bo PISiaki zapewne zrobią wszystko, żeby to zmienić :crazy: A czytając komentarze pod artykułami na temat przedłużenia program, złapałam się za głowę. Wychodzi na to, że spora część naszego społeczeństwa to egoiści i okrutna ciemnota..

Sonda WP: Co Polacy wiedzą o in vitro? - WP.tv

To jest poprostu Ciemnogród najbardziej zaskakujace jest to ze tyle mlodych ludzi jest przeciwko rozumiem starszych ale młodzi WTF ;( ale mimo wszystko życze tym wszystkim przeciwnikom aby nigdy nie znaleźli się w takiej sytuacji jak my

reklama
Kurcxe dziewczyny,
Mam super sposób na bolący ząb - od teściowej. Nie wierzyłam jej, ale właśnie zastosowałam. Trzeba na ten ząb położyć goździk, taki trochę rozgnieciony i już po 5 minutach czuje, ze ból zaczyna odchodzić :)

Dobrze ze przeczytałam dwa razy po ślepa bez okularów przeczytałam guzik i zaczelam sie zastanawiać co ma guzik do bolu zeba
Buahah [emoji23]

Do góry