reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja się żegnam z tym forum. Już nie będę mamą niestety... Wiek, brak środków i ostatnie wyniki zakończyły moje wizje bycia mamą na tym jednym podejściu. Nawet gdybyśmy mieli kasę to nie mamy po co... Dziękuje za wsparcie, wiedzę, za humor w tych mało humorystycznych okolicznościach. Mam nadzieję, że Wam się uda.

@ewikewik Jak to??? Jaki wiek? Poczekaj. Jesteś pewna? Tyle jest możliwości. Finansowo odrodzisz się. Myślisz o adopcji? Czy po prostu podajesz się i stawiasz w życiu na coś innego?

Cześć Dziewczyny Wszystkie
Sporo nowych - dzień dobry. I miłego dnia.
@kate_p7 Jak brzusio i sytuacja
@annamarie znajdę południu link do tej kliniki w Klagenfurcie i ci podeślę. Jak się masz?
@hess Jakie u ciebie klimaty?
@moniusia Tak, nie chciałam mieć bliźniaków ale teraz zwariowałam juz z tego powodu i cieszę się niezmiernie:)
@kachna Jak twoja dwojka? Który to już tydzień?

CZY KTOŚ JESZCZE NOSI BLIŹNIAKI?

Dziewczyny. Oswajałam się przez kilka dni z nową wspaniała sytuacją i jest super. Nic mnie nie boli, nie mam mdłości, nie pamiętam. Wszystko gra.

calusy sobotnie

reklama
DorotaMie - ciesze się, że masz dobre nastroje, oby tak dalej i życzę Ci niezmiernie nudnej ciąży :)
U mnie klimaty chorobowe, od środy jestem przeziebiona.
Dobrze, że teraz a nie jak zacznę stymulację ;)

Take coś znalazłam, hehe.

Załączniki

• 1446882111574.jpg
    1446882111574.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 66
Kurować się babeczki! żeby być w formie i mieć siłę do walki!:tak:
Ja też chciałabym już zacząć...ale jeszcze trochę, teraz zbijam TSH (chodź mój lekarz i tak twierdzi, że poziom 3,45 nie miał wpływu na niepowodzenie..):confused2:

kate wieczorek udany? odezwij się, bo nie wiadomo czy śpisz, czy na porodówkę już gnasz :-)
dorotka promieniejesz..:)))))
ewikewik co się wydarzyło? :( pamiętaj, że nie ma sytuacji bez wyjścia...trzymaj się mocno
fruit przykro mi, że Twoje przypuszczenia co do bety się potwierdziły..tulę
Beti39 witaj :))) no i powodzenia!
24magda09 witaj również :) ja co prawda nie kontynuowałam leczenia w Invimedzie (ze względu na brak środków z MZ) ale szczerze polecam doktora Gizlera

monia a co tam u Ciebie? emi fit mamuśko jak tam?;)

Wiadomka - weekend - nic się nie dzieje, ale wrzucam kalendarz dla przypomnienia
(DOPISUJEMY COŚ???:))

LISTOPAD:

13: pkati - wizyta kontrolna przed crio
14: fruitofhope - wizyta kontrolna
16: DorotaMie - USG i dwa cudowne serduszka
19: emenems - weryfikacja łożyska
19: Hess - nowy start z nowym planem!:)))
20: Edenlayn - wizyta u położnej
23: emenems - kontrola u lekarza rodzinnego
23: annemarie - drapanko endo;)
24: annemarie - wizyta kontrolna przed kolejnym podejściem
25: emenems - wizyta u położnej
27: moniusia - konsultacja u Profesora

GRUDZIEŃ:

03:
Edenlayn - USG połówkowe

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe

Czesc dziewczynki! Zagladam tu czasami ale duzo nie pisze. Nie chce sie zabardzo nakrecac jak ostatnio.... Ta stymulacji przechodza spokojniej... Nic sie nie doczytuje , zastanawialam itd Bedzie co ma byc. Wczoraj dostalam wiadomosci ze w poniedzialek Mam pobieranie komorek. Boje sie :/ ostatnio bolala nieziemsko :( Pytalam sie czy nie za szybko zeby nie bylo tak jak ostatnio ale mowia ze nie ze juz trzeba.... Generalnie moje lekarz (ta co tez ostatnio mi robila usg itd) byla zachwycona. Ze super sie stymuluje itd. Naliczyla ok 11 pecherzykow Nie wiem czy to duzo, malo ze OK. Z tego co Dalo sie mi wyciagnac to nawiekszy pecherzyk mial 20 Mm kilka OK 17 itd a endometrium ponad 10 Mm I ze to bardzo dobrze. No ale zobaczymy.... Mam nadzieje ze bedzie lepiej I wkoncu sie uda :)
Czego wam tez zycze. Widze ze duzo dziewczynek walczy dalej.... Super.... Duzo nowych dolaczylo a tym co sie udalo to Gratulacje..... Buziaki dziewczynki... Milego weekendu. Ja niestety pracuje ale moze to I lepiej.... Nie bedzie czasem na myslenia..... Dzis Tylko ostatni zastrzyk o 21 ovitrelle :) I wsio.... :)

anika11 - no to kiepsko. Mnie już przestało gardło boleć, bo katar wszedł w zatoki i nie spływa. Czyli teraz bolą zatoki.
Musimy się kurować i tyle.

Kropka1985 - hej, ładne masz pęcherzyki, ilość też zacna :). Trzymam kciuki za jajcobranie i seksik na szkiełku :)

reklama
Kurcxe dziewczyny,
Mam super sposób na bolący ząb - od teściowej. Nie wierzyłam jej, ale właśnie zastosowałam. Trzeba na ten ząb położyć goździk, taki trochę rozgnieciony i już po 5 minutach czuje, ze ból zaczyna odchodzić :)

Do góry