reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewojki,
jak ja Wam zazdroszczę!! Też chcę mieć takie piękne zarodki......w ogóle chcę mieć zarodki !!! Już nie mogę się doczekać nowego podejścia. Mam nadzieję, że zmiana kliniki + dużo urozmaiceń da upragniony efekt. Kurde, Wy tu zaraz porodzicie, zaciążycie......a ja w tyle...... Choć mam nadzieję, że nie na długo.

Przecież cierpliwie czekamy na cirbie :)
Ja jestem bardzo zainteresowana jak bedzie z inna stymulacja i jakie jajka wysiedzisz - licze ze pozniej 10 ale dojrzałych tym razem :)

reklama
Dziewojki,
jak ja Wam zazdroszczę!! Też chcę mieć takie piękne zarodki......w ogóle chcę mieć zarodki !!! Już nie mogę się doczekać nowego podejścia. Mam nadzieję, że zmiana kliniki + dużo urozmaiceń da upragniony efekt. Kurde, Wy tu zaraz porodzicie, zaciążycie......a ja w tyle...... Choć mam nadzieję, że nie na długo.[/QUOTE

Hess,bede solidarna i na pewno nie bede w ciazy:-) tym razem,poczekam na Ciebie ,Emi tez bedzie w ciazy ze 2 lata jeszcze chodzila,wiec sama na pewno nie bedziesz.

Ahahahaha dokaldnie ;) jeszcze nam sie ciąże zahacza ;)[emoji109][emoji109]

Dlatrgo stad nigdzie sie nie ruszam bo czeka mnie niedługo crio :) mam nadzieje ze jeden chociaz z całej trójeczki śnieżynek da rade - szkoda ze klasy nie znam chociaz mrozone w drugiej dobie to chyba nie da sie duzo powiedziec

O Matko ! a wlasnie sobie obiecywalam ,ze nie bede sie tutaj rozpisywac i znowu wyszlo jak wyszlo....:-)dam sobie zaraz sama po lapkach. Moze i puchna,ja sie czuje dokladnie jak zawsze przed okresem,i to cisnienie w brzuchu doprowadza mnie do szalu,wszystko mi stoi w gardle i mam taka zgage ,ze dostaje szalu(zasluga progesteronu).Okres moze tym razem zatrzymaly hormony, jutro zrobie Bete i bedzie wszystko jasne.:baffled:

reklama
Do góry