reklama
U mnie też biust nie jest żadnym wyznacznikiem. Bardzo żądło bolały przed @ jeśli już to tylko jeden. Teraz jest 9 tydzień i nadal nic. Ani nie drgnely. Ja mam C i takie mi odpowiadają. Ja akurat nie chcę karmić piersią więc mogą takie zostać do końca.
Czesc. Dziewczyny!
w zeszłym roku sie troche tutaj udzielalam. A teraz musze to napisać - kochany Ewiku &&&&&&&& bardzo mocno. Piekny wynik osiagnelas. Wierze, ze zakończy sie to sukcesem!
I serdeczne gratulacje dla wszystkich II
I trzymam kciuki za Was wszystkie. &&&&&&&&&&&&
w zeszłym roku sie troche tutaj udzielalam. A teraz musze to napisać - kochany Ewiku &&&&&&&& bardzo mocno. Piekny wynik osiagnelas. Wierze, ze zakończy sie to sukcesem!
I serdeczne gratulacje dla wszystkich II
I trzymam kciuki za Was wszystkie. &&&&&&&&&&&&
szok chwilowo dziewczyny... a czy to może być jeszcze zastrzyk Orvitrelle? jestem 2 tygodnie po podaniu, trzy dni, właściwie dwa – przed spodziewanym dniem miesiączki, a test sikany miał czułość 25mlU/ml - jedna z kresek sporo bledsza
reklama
@sykatynka no dziękuję
@anika11 hahaha no wróżką chyba kurczę nie
@Tola32 dżizas! no siknęłam to bezpośrednia i błyskawiczna reakcja na załamanie się elektoratu PO
dziewczyny, ja niedowierzam :-O ta druga kreska blada, nie po zastrzyku na pewno?
skórki afrykańskie - prawdopodobnie będziecie musiały napełnić się mlekiem, sorry
@anika11 hahaha no wróżką chyba kurczę nie
@Tola32 dżizas! no siknęłam to bezpośrednia i błyskawiczna reakcja na załamanie się elektoratu PO
dziewczyny, ja niedowierzam :-O ta druga kreska blada, nie po zastrzyku na pewno?
skórki afrykańskie - prawdopodobnie będziecie musiały napełnić się mlekiem, sorry
Podziel się: