reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No widzisz Dorotka? Oczywiście ze to możliwe, dlaczego nie? Czyli jednak cycki się mylily :p zrób betę też i obserwuj jak rośnie, no ale to zdecydowanie pozytywnie wygląda :)

reklama
U mnie też biust nie jest żadnym wyznacznikiem. Bardzo żądło bolały przed @ jeśli już to tylko jeden. Teraz jest 9 tydzień i nadal nic. Ani nie drgnely. Ja mam C i takie mi odpowiadają. Ja akurat nie chcę karmić piersią więc mogą takie zostać do końca.

Czesc. Dziewczyny!

w zeszłym roku sie troche tutaj udzielalam. A teraz musze to napisać - kochany Ewiku &&&&&&&& bardzo mocno. Piekny wynik osiagnelas. Wierze, ze zakończy sie to sukcesem!

I serdeczne gratulacje dla wszystkich II:tak:

I trzymam kciuki za Was wszystkie. &&&&&&&&&&&&

szok chwilowo dziewczyny... a czy to może być jeszcze zastrzyk Orvitrelle? jestem 2 tygodnie po podaniu, trzy dni, właściwie dwa – przed spodziewanym dniem miesiączki, a test sikany miał czułość 25mlU/ml - jedna z kresek sporo bledsza

reklama
@sykatynka no dziękuję
@anika11 hahaha no wróżką chyba kurczę nie :D
@Tola32 dżizas! :) no siknęłam :D to bezpośrednia i błyskawiczna reakcja na załamanie się elektoratu PO

dziewczyny, ja niedowierzam :-O ta druga kreska blada, nie po zastrzyku na pewno?
skórki afrykańskie - prawdopodobnie będziecie musiały napełnić się mlekiem, sorry :D

Do góry