reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dorota nie obserwowałam siebie, aż tak wnikliwie.. żeby wiedzieć czy coś opada czy nie:-p Jedno jest pewne, wielu lasek miało mnóstwo objawów i nic z tego poza objawami. Może tak ma być.. u mnie w ciąży przez pierwsze tygodnie balony nad balonami :eek:A potem spokój i wielkie balony stały się balonikami:-p

reklama
Dziewczyny, już o tym pisałam ale się powtórzę. To forum jest specyficzne. Tutaj kobiety cieszą się z sukcesów innych bo każda pozytywna wiadomość daje wiedzę, pozwala zebrać siły i daje nadzieję. Co ja bym bez Was zrobiła? Zero wiedzy, szukanie po omacku info w necie, strach... Razem jest łatwiej, co by się nie wydarzyło... Dzięki.

Dorota nie obserwowałam siebie, aż tak wnikliwie.. żeby wiedzieć czy coś opada czy nie:-p Jedno jest pewne, wielu lasek miało mnóstwo objawów i nic z tego poza objawami. Może tak ma być.. u mnie w ciąży przez pierwsze tygodnie balony nad balonami :eek:A potem spokój i wielkie balony stały się balonikami:-p

Jeśli stwierdzenie u siebie bolesnych jak cholera balonów wymagało u ciebie obserwacji, w dodatku wnikliwej (lupa? ;-) ) to zapewniam cię. Nie były to wielkie bolesne balony, przez które trudno zasnąć albo choćby nachylić się.
I uwierz, jeśli w ciągu 2 dni w ich miejsce mam nagle parę skórek afrykanskich to ciąża jest ostatnią rzeczą na jaką liczę. I to jest zrozumiałe. Bez urazy :*

Jeśli chodzi o moją osóbke to "skórki afrykańskie" zwiastują porażkę.;-)
Gdy były ciąze biochemiczne- oklaptusy skutkowały spadek bety.
A z córą- cyc prężny- typowa pierś na ordery ;-)
Wiem, że u każdego inaczej tj... ale piszę jak to u mnie sie wydziewało
Naszczęście cyc prężny czy nie to nie jedyny wyznacznik ciąży...
Tylko beta prawde Ci powie :))))))))

Kurde - ja mam cycki A wiec ciezko zeby cokolwiek zwisało hahahah nigdy nie bolało nigdy nie zwisało - poki co wyhodowałam zdrowe B ale stanica C nadal za duzy sporo :p

Wiec u mnie cyce to słaby wyznacznik zawsze był

Emi u mnie bylo zdechle B, czasami 65D zalezy od firmy (raczej malutki cyc) a teraz mam po prostu prezne,pelne B, nie mieszczace sie w dloni, a polowa 5 miesiaca...
U mnie ani w cyklach naturaknych, ani przy negatywnej ani pozytywnej becie nie działo sie nic...
U mnie tylko beta, tylko:/

Po pozytywnej becie tez dlugo byla cisza. Az w koncu mdłości mnie dopadly.... i puscic nie chcialy na tyle, ze bolacy cyc nie byl juz problemem:p

Dziewczyny kciuki przeogromne za Was. Czekamy na same dobre wiesci!

No ja wiesz jeszcze zależało od cyklu treningowego to wtedy cycki reagowały ale przy miesiaczkach ciążach itp to jak mowisz - wszystko mogło zwiastować ciąże i jej brak

reklama
Do góry