reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

niebajka jeszczemam prawie 3 tygodnie. Myślę ze na początku listopada się rozpakuje jakoś. Ale zobaczymy jak moje przeczucia się sprawdzą:-p Nie wiem czemu obstawiam miedzy 5-7 listopada...:eek:
Nie podpowiadaj Młodemu podświadomie kiedy ma się wyprowadzać. Chyba że już go sama chcesz eksmitować za imprezy w brzuchu:tak:

reklama
kate, jacież to już tuż, tuż ;O Boisz się trochu ? :)
Co do 1 listopada to przynajmniej zawsze będzie mieć wolne na urodziny ;D

Dorotka, wzajemnie kochana :) mnie też strasznie bolą cyce... od tego progesteronu to nie rozróżnisz ;/ Oby dobry znak u Ciebie :)

Nie dzwonili z kliniki... przetransferują pewnie jutro tego bidaka mojego, jedynego :((( Ale lecę ja od razu na budowę i szykuję ziemię pod drzewka :) nie ma co się łudzić :))

Zrobiłam dzisiaj tylko tsh i ft4, żeby wiedzieć od czego zbijam...
Glukozy nie chcieli zrobić, bo potrzebują pieczątkę lekarza ;// kolejny problem...

kate, ja się dzisiaj wybrałam z zamiarem zrobienia wszystkich badań, ale tak się zawahałam i zrezygnowałam, bo czy np. ten 17OH progesteron mogę zrobić teraz skoro biorę lutkę cały czas? Czy to będzie miarodajne?
Tak samo czy tą prolaktynę z obciążeniem, testosteron też mogę zrobić teraz? Czy muszę zwracać uwagę na dni cyklu?
Dr nic nie napisał, nie idzie się dodzwonić i bądź tu mądry...

No i... Urodź już to nie będziemy Cię już męczyć ;D

Ostatnia edycja:
Dorotka,zyje czuje sie tak jakby nigdy nic.nie psiocze i nie prorokuje,jest jednak inaczej bo nie mam zadnych symptomow,wiec bedzie albo dobrze albo nic nie bedzie.zagladam w przelocie na forum lece dalej;););)mamy dzisiaj duza impreze,50 osob w chacie,zapinam powoli wszystko na ostatni guzik,dobre jest to ze kompletnie nie mysle o kropku,spokoj totalny.Anika co nowego??

reklama
sylwia, przykro mi.. 3maj się.. No faceci to mocniej pokazuja, że cierpią.. mój tak samo, nie idzie do niego dotrzeć jak jest klęska..

DZWONILI. NIE MA TRANSFERU... zarodek się zatrzymał na 5C..
Kamień z serca mi trochę spadł, bo nie chciałam tego ciągnąć..
Może kiedyś wróci do mnie ta moja trójca, którą miałam do tej pory silniejszym wydaniu...

Zapytałam się P. embriolog czy widzi czyj to czynnik bardziej, a ona tak tylko zaczęła, że skupiliśmy się na czynniku męskim, a że może warto faktycznie tym moim gametom się przyjrzeć, itd.. tak mi dała znać, że bardziej obstawia mnie.. Wspomniałam o niedoczynności prawdopodobnej to powiedziała, żeby wybrać się do profesora na wizytę. I chyba tak zrobię i tak mam wizytę w pakiecie, więc dowiedzieć się warto co on obstawia.. Bo on tylko rozpisał mi pierwszą stymulację i nie wie jak to się pokończyło..

Ostatnia edycja:
Do góry