reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Melisa bierz, bierz. Tez czytalam o estrofemie po transferze. Sa różne szkoly. Ale jakos chorych dzieci po nim na forum nie widac, a endometrium prawidlowo rosnie. U jednej będzie pieknie rosnąć bez niego, a u innej dziewczyny juz nie... i co wtedy? Kropek musi miec gdzie sie wtulac, wiec jestem jak najbardziej za braniem;)

Aniko:*******

Glowa nawala mnie standardowo okrutnie. Zycie.

reklama
Brałam estrofem w ciązy z córa. 1 tab estrofemu miała wspomóc śluzówkę. Brałam estrofem kilka tyg, ale nie pamiętam ile. A córa pochodzi z naturalsa :-)

Ostatnia edycja:
Niebajka ty mierz RR w ciązy. Mnie jak nawalał łeb to RR skoczyło w góre. A do tego miałam migreny w ciąży, a tabsów nie brałam

Kate patrze na ten Twój suwaczek i Ty babo do 40stego dotrwasz w dwupaku :)

Tola moja ginekolog w to wątpi, wczoraj byłam na usg i szyja 20mm do tego tętno 130, ostatnio było 145 chyba. Dziecko naciska na szyjkę, czuje taki ból w kroczu jak chodzę. Mam wizyte 12.11 ale moja ginekolog stwierdzila, ze nie dotrwam do tej wizyty. Bo dziecko już główkowo, nisko do tego tętno się obniża, jeden mocniejszy skurcz i się zacznie. Po prostu szykuje się żeby nas poznać:-p Ale może kto wie... natura jest przewrotna:-p

Tola mierze rr codziennie i jest ok:/ tez myslalam ze glowa=cisnienie, bo moj N tak ma... ale 120/80 tetno tylko wysokie mam. Chocuaz przed ciaza 100/60, 90/50 potrafiłam miec. Wiec niby jakus wzrost jest, ale watpie zeby od tego...
Mnie w nocy budzi bol glowy i nast dzien jest przerabany.

Kate ♡♡♡ mam lek ze tu zajrze a Ty będziesz juz rodzic:) hahah:p

Aniko jeszcze troszke:**

Tola moja ginekolog w to wątpi, wczoraj byłam na usg i szyja 20mm do tego tętno 130, ostatnio było 145 chyba. Dziecko naciska na szyjkę, czuje taki ból w kroczu jak chodzę. Mam wizyte 12.11 ale moja ginekolog stwierdzila, ze nie dotrwam do tej wizyty. Bo dziecko już główkowo, nisko do tego tętno się obniża, jeden mocniejszy skurcz i się zacznie. Po prostu szykuje się żeby nas poznać:-p Ale może kto wie... natura jest przewrotna:-p

Jeszcze z tydzień/dwa Przemo mógłby posiedzieć w piekarniczku. @kate Pogadaj z nim, przemów do rozsądku. I pozdrów od cioci Dorotki.

A kto sie zastanawia nad Estrofemem. W sensie – czy konieczny? Mi lekarz kazał brać 3x dziennie. A to podobno 3 x HTZ :)

@annamarie Gdzie Ty jesteś?

@kachna @anika @niebajka @melissa @Hess @moniusia @najki @tola @sylwia i reszta koleżanek – fantastycznego dnia Wam życzę, dobrych myśli

@Bety zdrowiej ! ! !

Czy ktoś prowadzi kalendarz? Jeśli tak, to proszę o wpisanie wysokiej bety w czwartek za tydzień, a w poniedziałek... może po prostu bety.

niebajka jeszczemam prawie 3 tygodnie. Myślę ze na początku listopada się rozpakuje jakoś. Ale zobaczymy jak moje przeczucia się sprawdzą:-p Nie wiem czemu obstawiam miedzy 5-7 listopada...:eek:

reklama
Dorotki to fajne dziewczyny :-p pogadam z tym moim robalem ale myślę, że on ma w d..... co do niego mówię. I tak będzie teraz wyglądało moje życie:-p
A ty jak się czujesz? jakieś znaki, objawy, wizje:-D

Do góry