reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Raczej..... beta 0.1 a to 9dpt zarodków 8 i 9 blastomerowych.... leki będę jeszcze brała ale w garbate aniolki nie wierze....
Organizm mnie wykiwal . . .
Tylko dlaczego tak dziwnie bolą mnie piersi, efekt leków? Stresu .... nie wiem.

reklama
Najki, Melissa...:( cholllera no...
Zbierajcie sily dziewczyny...

Melissa piersi bola od wyzszego poziomu progesteronu.. u mnie objawow ciazowych bylo zero. I progesteron tez byl niski..

Aniko, skrzynka...:(

co za dupny dzień...
melissa ściska i łączę się w smutku :(

anika jak się czujesz? leżysz? plamienie/krwawienie ustało?
trzymam za Was kciuki!

Aisha zdrówka dla Ciebie i rodzinki. To był mój 10dpt 5-cio dniowego kropka...

Najki-
poniedzialek i tak nadejdzie,twoja wizyta tez...Leki bralabym dalej i nie odstawiala tak sama.Na cud bym juz tez nie liczyla,Nie lubie sciemniac i pisac tego czego nie czuje. przykro mi kochana,Trzymaj sie sloneczko.
dziękuję Kochana. Na nic już nie liczę. Niestety

najki - przykro mi bardzo, że nie udało Ci się. Ale nie poddawaj się!! W końcu doczekasz się maleństwa. Co nas nie zabije to wzmocni!!! Pamiętaj?!!!! Tule mocno!!!
pamiętam:*
I wszystkim Wam dzięki za kciuki :-(

Dorotko a Ty już odetchnij i wypoczywaj z bąblami swoimi.
Będzie dobrze!

mellisa piersi mogą boleć od prg i mdłości też mogą być..im więcej i częściej to bierzemy, tym organizm bardziej rozchwiany i mniej się buntuje.
Ja bym zrobiła bete w 8dpt, bo to zarodki 3dniowe mrożone(chyba) poza tym czasem kwestia paru godzin i beta by była...dlatego dopiero 10dpt odstawia się leki, a nie 6dpt.

@annamarie Kochana - przez wariactwo ostatnich dni nie zauważyłam twoich pięknych kudłatych okazów - pięęęęęękne stadko. GRATULACJE :) Uwielbiam duże psy. Ale z uwagi na warunki lokalowe mamy małą Jack Russelkę

kate ale ja zrobiłam 9 dpt więc wszystko jasne chciaż do mnie to nie trafia.....tylko 2-3 dzień cyklu mnie otrzeźwi więc @ przybywaj :/

Dorota mooocno za Was kciukuję :) niech ten stres odbije się piękną, zdrowiutką kropeczką :)

myślicie, że jeszcze jest nadzieja??? strasznie się boję i staram się oswoić, że się nie udało... betę jak zrobię to dopiero 14dpt bo wtedy mam wolne i jak się nie uda to już nie będzie się co łudzić....

anika????? nie odzywasz się! Pisz czy jest lepiej.....

reklama
Cześć laski.
Nie ogarnęłam jeszcze postów ale widzę, że jakieś smutne wieści od melisy i najki :-(

Ja od piątku zmagam się z okropnym bólem. Wczoraj wylądowałam na SORze. Stwierdzili kamicę nerkową i kamyczek bagatela 0,6cm ale o dziwo to nie to mnie bolało tylko jakieś zapalenie mięśnia przy kręgosłupie ale pewni nie są. Faszeruje się lekami przeciwbólowymi i antybiotykiem. Nocka przespana bo dostałam dożylnie mega dawkę przeciwbólowych ale 5:30 już ból mnie obudził wzięłam leki i przeszło żeby powrócić o 11:30 i znowu tablety. Na szczęście pomagają ale czeka mnie wizyta w poradni urologicznej na laserowym rozbijaniu tego drania a potem rodzenie tych odłamków. Kurcze a w środę mam wizytę - pojadę ale nie wiem czy nie przekładać transferu aż to się wszystko wyklaruje bo jak mnie chwyci w trakcie to nie wiem czy przeżyje bo ból okropny.
Uciekam na razie bo za jakieś 2h pewnie znowu mnie chwyci.

Tymczasem Pa

Do góry