reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Najki ja wyposrodkowalam i szlam w 8-9:p raz bo bylach chora po transferze i nie wiedxialam czy moge wziac jakiś lek porzadniejszy, a za drugim z leku ze pojde w 6 i nic nie bedzie:p rozumiem o co chodzi;) kciuki trzymam!

Alternatywa gratki wielkie!! Ucaluj maleństwa!!!

Aniko Twoja powyorka bety to tylko formalnosc!!! Będzie piekna!!

Co do mojej wagi startowalam z poziomu 48-49. Przy crio bylo 49,5 a teraz jest 3,5-4 kilo wiecej:/ fakt ze teraz sie wiecej ruszam, bo prze pewien czas tylko tryb zombie i lezenie na kanapie, a na mdłości pomagalo tylko ciągle jedzenie... ale liczę ze waga sie zatrzyma na troche, bo porazka:/ wiem, ze z 12 kilo musze przytyc minimum, ale ryje mi to beret... tymbardziej ze nie kontroluje tych przyrostow i jak z 12 zrobi sie 22 !? I co wtedy?:p

Hess podrozniczko witaj :)))) :*

reklama
Ty to tak 16 wiec sie nie stresuj - jak bedziesz ze soba i jedzeniem uczciwa to to mie bedzie tłuszcz od słodyczy ciast i podjadania a ciaza ktora w koncu mija :)
Ja oststnio panikowałam bo waga mi skoczyła 2.5 kg w 3 dni!asakra bo tez waze sie dzien w dzien a summa Summarum sie wyrównało i spadło 2 - wiec w tej ciazy sie wszystko moze zdarzyć

Najki, zrób 8dpt, wtedy piękne bety wychodzą :)

Alternatywa, dużo dobrego dla Ciebie i Maluchów :)

Emi, Niebajko, przy Waszym upodobania do zdrowego jedzenia żadne zbędne kg Wam nie grożą ;)

Krew upuszczona, czekam na wynik...

Dawaj - ja mam to samo i doskonale cie rozumiem a argumenty " nie przejmuj sie wszystko zejdzie po porodzie " brzmią jak " jest zycie na marsie "

witajcie :) wróciłam powiedzieć, że.... jestem po ostatnim już transferze :) wczoraj podali mi dwa ostatnie zarodeczki :)
były 3 dniowie i podzieliły się do 8 i 9 :) ładnie nie? a klasa I-II, trudno mi porównywać z wami bo u nas nie ma A,B,C ale wierzę, że są dobre.......a czy dadzą radę.....podeszłam tak zupełnie inaczej tym razem, że nawet nie miałam czasu rozmyślać....dziś mnie wzięło nieco bo mam wolne w pracy ale od poniedziałku wracam i pewne zapomnę nawet o becie w odpowiednim dniu ;) obyyy :)

Bry :-)
pobolewa mnie gardzioło :baffled: jeden dzień z klimatyzacją i dupa!
Co polecacie? Gdzieś czytałam, że tantum verde daje radę.

PAŹDZIERNIK:

09: gagusia050 - III weryfikacja
12: emenems - kontrola ciążowa (rodzinny)
13: niebajka - połówkowe:)
13: fruitofhope - wizyta przed crio
14: Hess - konsultacja w Novum
14: emenems - kontrola położna
16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji
19: najki - weryfikacja po crio
21: Bety72 - podglądanie endo (19dc)

LISTOPAD:

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe!
Bety72 - criotransfer (20.11?)

gagusia
wiem, że się nie udało :( ale kciuki za Ciebie kochana. Będziesz ustalać dzisiaj plan działania? Czy jednak chcecie troszkę odetchnąć?
Ściskam!

melissa
super!:) kciuki za twoje kropeczki! ja też świeżo po transferze :D
na kiedy wpisujemy betę do kalendarza? ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry