niebajka
Fanka BB :)
Najki ja wyposrodkowalam i szlam w 8-9 raz bo bylach chora po transferze i nie wiedxialam czy moge wziac jakiś lek porzadniejszy, a za drugim z leku ze pojde w 6 i nic nie bedzie rozumiem o co chodzi kciuki trzymam!
Alternatywa gratki wielkie!! Ucaluj maleństwa!!!
Aniko Twoja powyorka bety to tylko formalnosc!!! Będzie piekna!!
Co do mojej wagi startowalam z poziomu 48-49. Przy crio bylo 49,5 a teraz jest 3,5-4 kilo wiecej:/ fakt ze teraz sie wiecej ruszam, bo prze pewien czas tylko tryb zombie i lezenie na kanapie, a na mdłości pomagalo tylko ciągle jedzenie... ale liczę ze waga sie zatrzyma na troche, bo porazka:/ wiem, ze z 12 kilo musze przytyc minimum, ale ryje mi to beret... tymbardziej ze nie kontroluje tych przyrostow i jak z 12 zrobi sie 22 !? I co wtedy?
Hess podrozniczko witaj ))) :*
Alternatywa gratki wielkie!! Ucaluj maleństwa!!!
Aniko Twoja powyorka bety to tylko formalnosc!!! Będzie piekna!!
Co do mojej wagi startowalam z poziomu 48-49. Przy crio bylo 49,5 a teraz jest 3,5-4 kilo wiecej:/ fakt ze teraz sie wiecej ruszam, bo prze pewien czas tylko tryb zombie i lezenie na kanapie, a na mdłości pomagalo tylko ciągle jedzenie... ale liczę ze waga sie zatrzyma na troche, bo porazka:/ wiem, ze z 12 kilo musze przytyc minimum, ale ryje mi to beret... tymbardziej ze nie kontroluje tych przyrostow i jak z 12 zrobi sie 22 !? I co wtedy?
Hess podrozniczko witaj ))) :*