reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Najki ja wyposrodkowalam i szlam w 8-9:p raz bo bylach chora po transferze i nie wiedxialam czy moge wziac jakiś lek porzadniejszy, a za drugim z leku ze pojde w 6 i nic nie bedzie:p rozumiem o co chodzi;) kciuki trzymam!

Alternatywa gratki wielkie!! Ucaluj maleństwa!!!

Aniko Twoja powyorka bety to tylko formalnosc!!! Będzie piekna!!

Co do mojej wagi startowalam z poziomu 48-49. Przy crio bylo 49,5 a teraz jest 3,5-4 kilo wiecej:/ fakt ze teraz sie wiecej ruszam, bo prze pewien czas tylko tryb zombie i lezenie na kanapie, a na mdłości pomagalo tylko ciągle jedzenie... ale liczę ze waga sie zatrzyma na troche, bo porazka:/ wiem, ze z 12 kilo musze przytyc minimum, ale ryje mi to beret... tymbardziej ze nie kontroluje tych przyrostow i jak z 12 zrobi sie 22 !? I co wtedy?:p

Hess podrozniczko witaj :)))) :*

reklama
Ty to tak 16 wiec sie nie stresuj - jak bedziesz ze soba i jedzeniem uczciwa to to mie bedzie tłuszcz od słodyczy ciast i podjadania a ciaza ktora w koncu mija :)
Ja oststnio panikowałam bo waga mi skoczyła 2.5 kg w 3 dni!asakra bo tez waze sie dzien w dzien a summa Summarum sie wyrównało i spadło 2 - wiec w tej ciazy sie wszystko moze zdarzyć

Najki, zrób 8dpt, wtedy piękne bety wychodzą :)

Alternatywa, dużo dobrego dla Ciebie i Maluchów :)

Emi, Niebajko, przy Waszym upodobania do zdrowego jedzenia żadne zbędne kg Wam nie grożą ;)

Krew upuszczona, czekam na wynik...

Dawaj - ja mam to samo i doskonale cie rozumiem a argumenty " nie przejmuj sie wszystko zejdzie po porodzie " brzmią jak " jest zycie na marsie "

witajcie :) wróciłam powiedzieć, że.... jestem po ostatnim już transferze :) wczoraj podali mi dwa ostatnie zarodeczki :)
były 3 dniowie i podzieliły się do 8 i 9 :) ładnie nie? a klasa I-II, trudno mi porównywać z wami bo u nas nie ma A,B,C ale wierzę, że są dobre.......a czy dadzą radę.....podeszłam tak zupełnie inaczej tym razem, że nawet nie miałam czasu rozmyślać....dziś mnie wzięło nieco bo mam wolne w pracy ale od poniedziałku wracam i pewne zapomnę nawet o becie w odpowiednim dniu ;) obyyy :)

Bry :-)
pobolewa mnie gardzioło :baffled: jeden dzień z klimatyzacją i dupa!
Co polecacie? Gdzieś czytałam, że tantum verde daje radę.

PAŹDZIERNIK:

09: gagusia050 - III weryfikacja
12: emenems - kontrola ciążowa (rodzinny)
13: niebajka - połówkowe:)
13: fruitofhope - wizyta przed crio
14: Hess - konsultacja w Novum
14: emenems - kontrola położna
16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji
19: najki - weryfikacja po crio
21: Bety72 - podglądanie endo (19dc)

LISTOPAD:

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe!
Bety72 - criotransfer (20.11?)

gagusia
wiem, że się nie udało :( ale kciuki za Ciebie kochana. Będziesz ustalać dzisiaj plan działania? Czy jednak chcecie troszkę odetchnąć?
Ściskam!

melissa
super!:) kciuki za twoje kropeczki! ja też świeżo po transferze :D
na kiedy wpisujemy betę do kalendarza? ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry