reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gagusia, cholernie mi przykro.... dziewczyny dobrze tu piszą, ze wiele tematów mozna jeszcze podrążyć.. życzę Ci, by ktoś trzeźwym okiem spojrzał na Twoją sytuację i znalazł złoty srodek!!! kibicuję:)

Sykatynka, nieprzerwanie trzymam kciuki za Ciebie! niech Twoja beta przedłuży dobrą passę!!!

Aisha, piękny przyrost! mam nadzieję, że jutro pochwalę się podobnym :)

Dziewczyny, dziękuję WAm za wszytskie dobre słowa! nie ograniam jeszcze:/ i żyję jak w transie i jakby obok siebie - jęlsi wiecie, co mam na myśli ;)

Kate, mam nadzieję, że dzisiaj już CI lepiej?

dzowniłąm do kliniki i kazali odstawić estrofem - podobno w gamecie to standard, ze w dniu pozytywnej bety takie decyzje podejmują.. poza tym leki bez zmina, tylko zagwostkę mam teraz, bo ja jednak jednoczenie duphaston i luteinę biorę. jak infekcja ustąpiłą, to 2-3 aplikowałam na noc. powiem lekarzowi.
w klinice każą się umawiać za 8-10 dni na wizytę, moja lekarka w Poz chce mnie zobaczyc dopiero za 3tygodnie... oszaleję do tego czasu.

Sykatynka tak to dr sz...dr K. tez.mi nie zlecil zadnych badan..ostatnio.stymulacje.mialam pod.jego.okiem..jedynie dr J. ktory.jest najswiezszy w tej klinice zlecil mi histeroskopie.i zrobili mi scratching...a.ogolnie za kazdym razem bylam u kogos.innego, tylko dr P. Zawsze robil transfery...

Dr k z reguły zlecal histeroskopie po drugim nieudanym transferze i jako jedyny drazyl trochę temat, ale może i jemu się już nie chce... Ale ogólnie nie wiem jak traktują osoby spoza programu, rzadowki są traktowane trochę tasmowo...

Najki ja tez startowałam z obniżonego BMI 17 było z 54kg mam 27 tydzien i tydzien temu miałam 62,5 kg teraz duzo wiecej bo jestem na urlopie i dzien w dzien jakas kawka o ciasto.
Trudno.
I tez sie waze codzinnie od ponad dwoch lat i nie potrafię inaczej - probowalam tego moe robic ale sie nie da :)

reklama
Emi szczypiorek :p po ciąży raz dwa wrócisz do swojej super hiper formy:-p
(i chyba post miał być do niebajki :D)

właśnie niebajko :) planuję betę w 10dpt bo ostatnio robiłam w 6 i było kiepsko w granicach 6ciu...i potem nerwówka, nie wiadomo czy ruszy czy nie, brać leki, czy odstawić. A w 10 to już raczej czarno na białym ;)
Hess no nareszcie urlopowiczko!! :))) I Sykatynka się uaktywniła:) faaajnie :tak:
alternatywa gratuluję z całego serducha! zdrówka dla dzieciaczków :)

mnie coś brzucho pobolewa...idę po no spę..

Do góry