reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny !!!!!!
Jestem załamana ..... Dzisiaj przychodzę do pracy i się dowiaduje że odwołali naszego prezesa notabene oszusta ale mniejsza z tym ale okazała się jeszcze wąlsnie przed chwila żę były już prezes jeszcze za nim go odwołali złożył do sadu papiery o upadłość firmy :no::angry: i kurcze nie wiem co mam robić bo się obawiam jak strace prace to.... nawet nie chce myslec

reklama
Aisha...no to seven heaven:-):-):-) Beta pieknie poszla w gore i druga krecha tez. Ciesze sie twoim szczesciem i przestan juz watpic, nie wyprzesz sie brzucha :-D:-D:-D:-Dcudooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:-)

Dziewczynki juz mam wyniki..to byla 2 wer 6 dpt i tak... progesteron 78,53, estradiol 1367,39 no i najwazniejsza beta 3..nie za mała?
fruit nie zalamuj sie..wszystko z pracą sie jakos rozwiąze..
Kate..ja juz mialam przed poprzednim transferem histero i wszystko wyszlo ok..ale jak to powiedzial lekarz"" przeorali mnie od srodka"" haha no i moze dlatego zaskoczylo..caluski dla was

Aisha, przeżywam tę Twoją betę jak włąsną :))) bardzo się cieszę z tego testu :))) któy dzień po transferze jestes? Ty miałąs podanego trzydniowego kropka?

Fruit, alę się porobiło:/

Dziewczyny gratuluję pięknej bety i 2 kresek. Ja już się czuję bardzo dobrze. Hiperke minęła. Dzisiaj o 17 mam wizytę. Boję się jak cholera. Nadal nie mam żadnych objawów ciazowych gdyby nie rosnąca beta to bym nie wiedziała że jest ciąża.

gagusia z tego co pamiętam to crio, ale coś się dzieje bo wczesneijsza beta 0. Moim zdaniem właśnie zaczyna być produkowana:-p Ja bym poszła jutro, albo pojutrze i sprawdziła.

reklama
Do góry