reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny !!!!!!
Jestem załamana ..... Dzisiaj przychodzę do pracy i się dowiaduje że odwołali naszego prezesa notabene oszusta ale mniejsza z tym ale okazała się jeszcze wąlsnie przed chwila żę były już prezes jeszcze za nim go odwołali złożył do sadu papiery o upadłość firmy :no::angry: i kurcze nie wiem co mam robić bo się obawiam jak strace prace to.... nawet nie chce myslec

reklama
Aisha...no to seven heaven:-):-):-) Beta pieknie poszla w gore i druga krecha tez. Ciesze sie twoim szczesciem i przestan juz watpic, nie wyprzesz sie brzucha :-D:-D:-D:-Dcudooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:-)

Dziewczynki juz mam wyniki..to byla 2 wer 6 dpt i tak... progesteron 78,53, estradiol 1367,39 no i najwazniejsza beta 3..nie za mała?
fruit nie zalamuj sie..wszystko z pracą sie jakos rozwiąze..
Kate..ja juz mialam przed poprzednim transferem histero i wszystko wyszlo ok..ale jak to powiedzial lekarz"" przeorali mnie od srodka"" haha no i moze dlatego zaskoczylo..caluski dla was

Aisha, przeżywam tę Twoją betę jak włąsną :))) bardzo się cieszę z tego testu :))) któy dzień po transferze jestes? Ty miałąs podanego trzydniowego kropka?

Fruit, alę się porobiło:/

Dziewczyny gratuluję pięknej bety i 2 kresek. Ja już się czuję bardzo dobrze. Hiperke minęła. Dzisiaj o 17 mam wizytę. Boję się jak cholera. Nadal nie mam żadnych objawów ciazowych gdyby nie rosnąca beta to bym nie wiedziała że jest ciąża.

gagusia z tego co pamiętam to crio, ale coś się dzieje bo wczesneijsza beta 0. Moim zdaniem właśnie zaczyna być produkowana:-p Ja bym poszła jutro, albo pojutrze i sprawdziła.

reklama
Do góry