reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
najki, o widzisz :D to supcio ;) ja też codziennie oglądam i ryczę :) i też pamiętam pierwszy krzyk :)) ooo, a Ty jutro crio.. :) powodznenia kochana :*

emi, eh no to musisz kontrolować, jeszcze trochę i będziesz miała Stefcię przy sobie :))

Aisha, kciuki!!! :)

A do mnie przylazła @ :) mam nadzieję, że już ostatnia!!! Za 2 tyg. pewnie powołamy na świat moje kangurki^^

Ostatnia edycja:
Troche kamien z serca ze to "tylko" od ciazy a nie zadne kamienie i ze jak boli to nic takiego po prostu ma prawo bolec bo co ten moj mały robal ma zrobic z tymi nogami jak na dole łożysko i nie moze sie przekrecic no :)

Mam pytanie czy wiecie coś na temat elektrycznych nawilzaczy powietrza ponieważ codziennie budzi mnie ból gardła a rozstawienie naczyń z wodą nie pomaga.

Mam pytanie czy wiecie coś na temat elektrycznych nawilzaczy powietrza ponieważ codziennie budzi mnie ból gardła a rozstawienie naczyń z wodą nie pomaga.

No ja mam ale zawsze mi sie psują szybko zaczynaja przeciekać ale sprawa fajna powinno pomoc - kup taki lepszy z czasowym wyłączaniem zeby nie zaczęło ci piszczeć w srodku nocy jak sie woda skonczy :)

Emi czyli problem sn rozwiązany, będzie cc:-D Czy jednak jeszcze nie sa pewni?

Jeszcze nie - to poki co polskie sprawdzania :)
U siebie mam weryfikacje łożyska w 32 tygodniu ( na nasze w 33) i jak bedzie łożysko dalej na dole to w 36 i dopiero jak w 36 bedzie na dole to umawiają na cesarkę - a pozycja poprzeczna młodej to dosc wczesnie by rokować dopiero 27 tydzien wiec moooooze sie przekrecic ale nie ma jak bo ja łożysko blokuje na dole

reklama
Emi u mnie wcześniej się przekręciło i centralnie główkę ma na szyjce. Nam mówili, ze dziecko to taki stwór, ze nie da się powiedzieć, ze "nie da rady" czegoś zrobić:-p jeszcze w ostaniej chwili potrafi się przekręcić jak chce. Mi już nie dużo zostało do magicznego 36-37tc:-)Jeszcze troszku a potem impreza:-) :-)

Do góry