reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
najki, o widzisz :D to supcio ;) ja też codziennie oglądam i ryczę :) i też pamiętam pierwszy krzyk :)) ooo, a Ty jutro crio.. :) powodznenia kochana :*

emi, eh no to musisz kontrolować, jeszcze trochę i będziesz miała Stefcię przy sobie :))

Aisha, kciuki!!! :)

A do mnie przylazła @ :) mam nadzieję, że już ostatnia!!! Za 2 tyg. pewnie powołamy na świat moje kangurki^^

Ostatnia edycja:
Troche kamien z serca ze to "tylko" od ciazy a nie zadne kamienie i ze jak boli to nic takiego po prostu ma prawo bolec bo co ten moj mały robal ma zrobic z tymi nogami jak na dole łożysko i nie moze sie przekrecic no :)

Mam pytanie czy wiecie coś na temat elektrycznych nawilzaczy powietrza ponieważ codziennie budzi mnie ból gardła a rozstawienie naczyń z wodą nie pomaga.

Mam pytanie czy wiecie coś na temat elektrycznych nawilzaczy powietrza ponieważ codziennie budzi mnie ból gardła a rozstawienie naczyń z wodą nie pomaga.

No ja mam ale zawsze mi sie psują szybko zaczynaja przeciekać ale sprawa fajna powinno pomoc - kup taki lepszy z czasowym wyłączaniem zeby nie zaczęło ci piszczeć w srodku nocy jak sie woda skonczy :)

Emi czyli problem sn rozwiązany, będzie cc:-D Czy jednak jeszcze nie sa pewni?

Jeszcze nie - to poki co polskie sprawdzania :)
U siebie mam weryfikacje łożyska w 32 tygodniu ( na nasze w 33) i jak bedzie łożysko dalej na dole to w 36 i dopiero jak w 36 bedzie na dole to umawiają na cesarkę - a pozycja poprzeczna młodej to dosc wczesnie by rokować dopiero 27 tydzien wiec moooooze sie przekrecic ale nie ma jak bo ja łożysko blokuje na dole

reklama
Emi u mnie wcześniej się przekręciło i centralnie główkę ma na szyjce. Nam mówili, ze dziecko to taki stwór, ze nie da się powiedzieć, ze "nie da rady" czegoś zrobić:-p jeszcze w ostaniej chwili potrafi się przekręcić jak chce. Mi już nie dużo zostało do magicznego 36-37tc:-)Jeszcze troszku a potem impreza:-) :-)

Do góry