reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny mam pytanie jak to jest z @ czy musze odstawić leki żeby przyszła?? I jeszcze jedno czy trzeba robic jaka przerwę czy można z następnym cyklem podchodzić do kolejnej próby
ja zawsze odstawiałam jak byłam pewna, że nici, szybko przychodziła :/
u nas jest tak, że jak pełne ivf to miesiąc przerwy a jeśli crio to bez przerwy.

reklama
Hej dziewczyny mam pytanie jak to jest z @ czy musze odstawić leki żeby przyszła?? I jeszcze jedno czy trzeba robic jaka przerwę czy można z następnym cyklem podchodzić do kolejnej próby

U mnie zawsze @ przychodzi po odstawieniu leków (po około 3 dniach). Teraz będę miała 3 podejście, każde od razu po wcześniejszym - nieudanym. Także myślę, że można :)
Powodzenia Kochana i dużo sił!

Hej dziewczyny :) podczytuję Was od kilku dni. Oczywiście zacznę od tego, że jestem nowa na forum. Mam pytanko czy są tu jeszcze dziewczyny, które podchodzą do programu w Białymstoku w Bocianie ?

Witaj na forum :) co prawda ja nie leczę się w Białymstoku ale z pewnością ktoś się znajdzie ;)

Dorota, kropka trzymam za Was kciuki i za to żeby wszystko się dobrze skończyło. Żeby beta wystrzeliła w górę a plamienie ustało. Trzymajcie się :)

Ostatnia edycja:
Pepcia witaj, u nas tez czynnik męski. Ogólnie 5lat starań to długo, powinni już jakieś 2lata temu skierować was na IUI. Po roku bezowocnych starań lekarz, kieruje do poradni niepłodności i tam specjaliści podejmują decyzje co dalej. Nie napisałaś jak bardzo zaawansowana ta teratospermia jest. Bo może, już po wynikach warto było się zastanowić nad IUI albo ivf. Ile jest % ruchem postepowym szybkim czyli A ? I jaka koncentracja w ml?

Pepicia84 radzę ze swojego doświadczenia żebyś zrobiła histeroslopie i laparoskopie u mnie też pierwsza lekarka zawaliła nasze niepowodzenia na jego teratozospermie a że u mnie WSZYSTKO w normie, owulacje jak w zegarku i nadal nic. Zmieniliśmy lekarke która zrobiła mi laparo i histero i co ENDOMETRIOZA. Na dodatek mężowi mojej koleżanki też zdiagnozowano teratozospermie i jaką niespodzianką była jak udało im się po PIERWSZYM monitorowanym cyklu. Ważna jest u facetów ilość i ruchliwość plemników.

reklama
Do góry