reklama
melissa
Zaangażowana w BB
bubu520 moja siostra też miała krwiaka a dziecko ma już 6 lat uda się!
noooo i mam zagwzdkę.........
jestem po nieudanym IMSI, @ przyszła ładnie w terminie, miałam odczekać cykl i w październiku miałam podejść i co? po 2 tyg dostałam @ i nie wiem teraz czy podejdziemy teraz czy gin będzie kazał czekać.....na razie rozpoczęłam stymulkę do crio sama......mam leki i biorę jak wcześniej.......mam nadzieję, że dostanę się do gina w pon albo chociaż dodzwonię do niego...póki co jestem ginem sama dla siebie
u mnie był bałagan, zazwyczaj pierwsza @ przychodziła terminowo, ale już 2 razy zdarzyło mi się, że przyszła po 2 tyg od poprzedniej @Mam pytanie.odstawilam progesteron w czwartek I jeszcze nie mam @
Pomozcie, pamietacie jak to bylo u Was po nieudanych transferach
noooo i mam zagwzdkę.........
jestem po nieudanym IMSI, @ przyszła ładnie w terminie, miałam odczekać cykl i w październiku miałam podejść i co? po 2 tyg dostałam @ i nie wiem teraz czy podejdziemy teraz czy gin będzie kazał czekać.....na razie rozpoczęłam stymulkę do crio sama......mam leki i biorę jak wcześniej.......mam nadzieję, że dostanę się do gina w pon albo chociaż dodzwonię do niego...póki co jestem ginem sama dla siebie
Z M staramy się o dziecko od 5 lat prawie, przez pierwsze dwa były próby naturalne, co jakiś czas Duphaston, żadnych konkretnych badań, potem badanie nasienia - teratozoospermia, zmiana lekarza, znowu starania, bez stymulacji. Badania hormonów moich- wszystko w normie, tylko prolaktyna w górnej granicy normy (ale nadal norma ). Zastanawiałam się nad in vitro ale myślę sobie popróbujemy jescze naturalnie. Latka lecą i niestety nic. W tym miesiącu miałam HSG- jajowody drożne, no przez jeden płyn wolniej przepłynął ale w ostateczności pr\zepłynął. Owulacja jest, ogólnie z tego co lekarz mówił i z badań u mnie wszystko gra. Daliśmy sobie szansę jeszcze po tym HSG może coś wyjdzie, ale szczerze mówiąć tracę nadzieję co do natury.
reklama
fruitofhope
Fanka BB :)
Hej dziewczyny mam pytanie jak to jest z @ czy musze odstawić leki żeby przyszła?? I jeszcze jedno czy trzeba robic jaka przerwę czy można z następnym cyklem podchodzić do kolejnej próby
Podziel się: