reklama
Kropka1985
Fanka BB :)
Sliwki suszone probowalas?
Kurcze,nie moge sie od wczoraj zalatwic ,brzuch jak bela, męczy mnie to strasznie.to podobno od progesteronu.tez tak mialyscie? Moze jakies rady macie jak to pogonic?
Ja raz zrobiłam jak to kate nazwała peeleing jelit i zadziałało - z zebranych info na forum to tak :
Dwa kiwi,jabłko, suszone śliwki pokoroje jak na sałatkę, zalane maślanka posypane błonnikiem - to na noc, a rano na czczo szklanka cieplej wody z cytryna i kawa z mlekiem i tylko czekac
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Annemarie: pewnie ze jak masz sie denerwowac to lepiej nie wiedziec jakie zarodki
U mnie ostatnio lekarz przed transferem powiedxial ze mam 2 zarodki: jeden bardzo ladny a drugi sredni i nie chcial ( nigdy nie chce) powiedziec jakiej klasy.
A ja po transferze poszlam do embriologa i sie sama zapytalam bo nie cierpie nie wiedziec a ten mowi ze obie blastocysty "srednie" delikatnie rzecz ujmujac 1cc i 1bb....
No i te srednie to wcale nie byly srednie tylko slabe bo 1bb i 1cc to niemal najgorsze jakie mozesz miec.... Ale mnie to nie zalamalo tylko wierzylam no i jeden slabeusz zostal ze mna. Dzis raczkuje i mi dupe truje caly dzien
U mnie ostatnio lekarz przed transferem powiedxial ze mam 2 zarodki: jeden bardzo ladny a drugi sredni i nie chcial ( nigdy nie chce) powiedziec jakiej klasy.
A ja po transferze poszlam do embriologa i sie sama zapytalam bo nie cierpie nie wiedziec a ten mowi ze obie blastocysty "srednie" delikatnie rzecz ujmujac 1cc i 1bb....
No i te srednie to wcale nie byly srednie tylko slabe bo 1bb i 1cc to niemal najgorsze jakie mozesz miec.... Ale mnie to nie zalamalo tylko wierzylam no i jeden slabeusz zostal ze mna. Dzis raczkuje i mi dupe truje caly dzien
najki
Fanka BB :)
na szybkości..
kachna ogromne gratulacje! wiem, że jeszcze nie dowierzasz i pewnie nie chcesz zapeszyć...ale będzie dobrze kciuki za przyrost bety!
moniusia czaje się na ten serial kurdęęęę ale nie mogę się załapać ciągle w robocie..
kropka sikańce są gó*** warte leć na betę kiedy trzeba i czekamy na dobre wieści!
Gracjana witaj na forum piekny zarodek, trzymam kciuki żeby został z Tobą na zawsze
emiiii haloo?? jak tam wynik żelaza? wszystko oki? Bety zaszalałaś w tym Wro...gdzie się podziewasz kobieto:>? Edenlayn jak badania?
Piszcie noooo, bo jajo można znieść
Jutro konkretny dzień się szykuje! KCIUKI ZA WAS Kochane!!!
WRZESIEŃ:
22: Aisha_23 - pick up
22: efcia83 - transfer
22: kachna84 - powtórka jeszcze wyższej bety!
23: DorotaMie - beta HCG (4dpt)
25: Aisha_23 - transfer
25: fruitofhope - wysoka beta!
25: Kropka1985 - dwie krechy na teście
25: inga_po - wysoka beta!!
26: DorotaMie - wysoka beta (7dpt)
28: annemarie - wizyta kontrolna
28: najki - podgląd endo (wizyta przed crio)
29: stacy - wizyta kontrolna
29: anika11 - crio pieknego kropeczka 4AA
30: bubu - kolejne spotkanie z maluszkiem
30: DorotaMie - wysoka beta! (11dpt)
PAŹDZIERNIK:
01: fruitofhope - usg
01: kate_p - kontrola szyjki
02: kropka - dwie grube krechy na teście
02: Kropka1985 - powtórka testu i tłuste dwie krechy
06: Aisha_23 - wysoka beta!
06: emenems - ginekolog w Gdańsku
12: emenems - kontrola ciążowa (rodzinny)
14: emenems - kontrola położna
16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji
kachna ogromne gratulacje! wiem, że jeszcze nie dowierzasz i pewnie nie chcesz zapeszyć...ale będzie dobrze kciuki za przyrost bety!
moniusia czaje się na ten serial kurdęęęę ale nie mogę się załapać ciągle w robocie..
kropka sikańce są gó*** warte leć na betę kiedy trzeba i czekamy na dobre wieści!
Gracjana witaj na forum piekny zarodek, trzymam kciuki żeby został z Tobą na zawsze
emiiii haloo?? jak tam wynik żelaza? wszystko oki? Bety zaszalałaś w tym Wro...gdzie się podziewasz kobieto:>? Edenlayn jak badania?
WRZESIEŃ:
PAŹDZIERNIK:
06: emenems - ginekolog w Gdańsku
12: emenems - kontrola ciążowa (rodzinny)
14: emenems - kontrola położna
Ostatnia edycja:
na szybkości..
WRZESIEŃ:
PAŹDZIERNIK:
Oj sorki sorki !!
Miałam dzis ogolnie kilka rzeczy na raz - taki dzien załatwiania spraw combo do trgo zapomnialam jednego zamowinia wklepać na tort ba 80 osob i dzis dziewczyny od rana robiły szybko w cukierni i musiałam zawiezc 20 km hahaha akurat tam gdzie miałam lekarza takze uffff jakos bezbolesnie
Hemoglobina 10.1 czyli tyle co oststnio miesiac temu-plus taki ze juz nie spada
Prosze mnie dopisać ;
( bedzie grubo)
06.10 ginekolog w Gdańsku
12.10 kontrola ciążowa - rodzinny
14.10 kontrola położna
no to supcio dopisuję!
a tak w ogóle...to zaczynałam przygodę z forum, jak przeżywałaś oczekiwania na pick up emi !!!! jak ten czas zapitala
Oj ostro ! Dopiero pamietam jak kate jechała na genetyczne
Hehehe trn pick up taki odległy no i z perspektywy nie taki straszny nawet na żywca ...
A dzis doszedł do mnie detektor tętna płodu z alkegro ... Ale zabawa obiecaliśmy sobie raz w tygodniu słuchac zeby jej nie meczyc ale super.. Wzielismy po jeden słuchawce i maz szukał serducha a potem jak debile
Ale takim panikarom jak ja sie przydaje !
reklama
Podziel się: