reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

I dzień dobry. Odprowadziłam męża na dworzec i pojechał do Włoch. Ja zostałam, no bo bety mnie czekają, nie bety.
Dziś obudziłam się z przeczuciem że u mnie już po wszystkim. Nie wiem czemu. Jak machałam Mariowi znów zaczęło mnie rozpychac w macicy jak na okres. Myślę że to po prostu progesteron. Czy ja nie powinnam kawy pić? No i dostałam cholernego kataru. Niemniej jednak życie i tak piękne jest. Mam kochającego męża, psa przecudownego, boskiego kota. Dziecko... jak w końcu się zdecyduje to przyjdzie. Jutro pierwsza beta. Może cud, może nie. A dzisiejszym Słoneczkom życzę:

@Aisha_23 - kciuki za pick up i prześliczne jajcorki
@efcia83 - powodzenia na transferze... znakomitych zarodków
@kachna84 - mistycznych wrazeń po powtórce jeszcze wyższej bety ;-)

Pozostałym: pogodnego dnia dziewczyny

Ostatnia edycja:
reklama
et1'_9541.jpget1_9540.jpg

Załączniki

• et1'_9541.jpg
    et1'_9541.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 84
  • et1_9540.jpg
    et1_9540.jpg
    4,8 KB · Wyświetleń: 92
To są moi faworyci z trzeciej doby :-) Tyle się przed chwilką napisałam i wszystko mi wcięło. Jak widać na załączonych obrazkach te oto dzieciaczki są już u mamusi w brzuszku i chyba dlatego mnie bolał brzuch bo za nimi tęsknił bo dzisiaj jest o niebo lepiej.
Prg badam w pt a betę 3.10.2015

Ostatnia edycja:
ojeju:) jakie śliczne rowniutkie!!!!!! ja to miałam każda kulkę innej wielkości. To są przecudnie prawidłowe zarodki :)))) gratulacje :))) jakie oznaczenia morfologiczne dostały?
Bety72 Ty moja rok starsza niosko!!!!!! WSPANIALE!!!! *łezka

ojeju:) jakie śliczne rowniutkie!!!!!! ja to miałam każda kulkę innej wielkości. To są przecudnie prawidłowe zarodki :)))) gratulacje :))) jakie oznaczenia morfologiczne dostały? Bety72 Ty moja rok starsza niosko!!!!!! WSPANIALE!!!! *łezka

Dzięki kochana też mi się łezka zakręciła bo nigdy nie widziałam swoich zarodków. Poprosiłam embriologa meilem i mi dosłał bo nie było mojego dr a ten co mnie wczoraj "obrabiał" to miałam wrażenie, że mnie olewał.
Mam nadzieję, że ze mną zostaną bo są tak śliczne, że aż szkoda

reklama
Bety super teraz juz tylko wspaniale wiesci:-)
Dorota ja tez wlasnie jakis lekki katar mam ale dzis sie czuje dobrze skurcze w 7 dpt ustapily zobaaczym na co to heheheh.. mieszkasz we Wloszech czy tylko maz rodzinne strony odwiedza??
Aisha_23 mocne kciuki za pick up i piekne zarodki:-)
efcia83 -
kciuki za udany transfer, a pozniej niech maluch walczy :-)
kachna84 -
kciuki za przyrost bety !!!
fruti - no Kochana dzis sie nie wiwiniesz dawaj znac jak wysoka beta!!!

Do góry