reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

DorotaMie to się nie martw masz silnego kropka :)

elfka37 beta nie jest wysoka ale wskazująca ciążę (jakie masz normy na wynikach?) , teraz ważne żeby dobrze przyrastała. Przypomnij mi masz tak jak ja 3 dniowy ? punkcja była w sobotę 5.09?

reklama
Elfka: super! Siknij jednego testa... To bede mogla podejrzewac ze I u mnie cos wyjdzie. :)
Wogole 25/9 to bedzie 11 dpt Ja nie wiem jak Ja liczylam :/ pokrecona jakas jestem :)

Bubu- super.... Juz mozesz odetchnac... Widzialas dowod ze twoj kropek na 100% jest z toba :)

Do kolezanki ktora miala pick up( sorki mam problemy z nazwami a wypowiedzi na poprzedniej str) az 12??? Super !!! Przy moim "1" to SZACUN :)

Z jednej str chcialabym zeby czas plynal szybciej a z drugiej.... Mozna sie ludzic dluzej..... Tak bardzo sie boje ze sie nie uda.... :/ :(

Annemarie- bosh!!! Tak sie czuje przy Tobie jak jakis gluptok :) Szacunek za taka prace. Ja sie do takich rzeczy nie nadaje :)

DorotaMie Przez pierwsze parę dni (do 3 doby) tępo rozwoju zarodka zależy od potencjału rozwojowego komórki jajowej. W 4 dobie w grę wchodzi genom zarodka czyli rozwój malucha zależy od informacji genetycznej zebranej od obojga rodziców. Czyli wtedy włącza się informacja genetyczna taty. Zatem jeżeli zarodki padają do 3 doby to problem z oocytem, jak po 4dobie to problem z nasieniem.

DorotaMie to się nie martw masz silnego kropka :)

elfka37 beta nie jest wysoka ale wskazująca ciążę (jakie masz normy na wynikach?) , teraz ważne żeby dobrze przyrastała. Przypomnij mi masz tak jak ja 3 dniowy ? punkcja była w sobotę 5.09?

3-dniowy .punkcja byla 7 wrzesnia a 9 transfer

Elfka: super! Siknij jednego testa... To bede mogla podejrzewac ze I u mnie cos wyjdzie. :)
Wogole 25/9 to bedzie 11 dpt Ja nie wiem jak Ja liczylam :/ pokrecona jakas jestem :)

Bubu- super.... Juz mozesz odetchnac... Widzialas dowod ze twoj kropek na 100% jest z toba :)

Do kolezanki ktora miala pick up( sorki mam problemy z nazwami a wypowiedzi na poprzedniej str) az 12??? Super !!! Przy moim "1" to SZACUN :)

Z jednej str chcialabym zeby czas plynal szybciej a z drugiej.... Mozna sie ludzic dluzej..... Tak bardzo sie boje ze sie nie uda.... :/ :(

Annemarie- bosh!!! Tak sie czuje przy Tobie jak jakis gluptok :) Szacunek za taka prace. Ja sie do takich rzeczy nie nadaje :)

A test wychodzi negatywny

Elfka według mojego labu beta ciążowa to powyżej 5. Ja bym sprawdziła w poniedziałek przyrost, może dopiero się rozkręca. Jak w poniedziałek będzie dwucyfrowa to będzie pięknie rokować.

edit: testy wychodzą od stężenia hcg 25mIU/ml w moczu we krwi musisz mieć około 100,zeby test z moczu Ci wyszedł. Czasem super wrażliwe testy pokazują bladą kreskę, pozostałość po zastrzyku, bo są bardzo selektywne na hcg.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry