Najki słuchaj u mnie bylo tak ze pierwsza ciaza strata w 7tyg. Potem od samego początku clexane i udało się. Bralam tez acard o medrol (steryd). Teraz wyprosilam clexane bo dr nieogarniety...ten clexane troche mnie uspokoił ale mysle ze jednak czegos brakuje. Czekam na wolne miejsce u swojej dr w gabinecie, mam nadzieje ze zdaze przed transferem, moze mi podpowie. Tez mialam biochemiczna ciaze. Ten clexane to jednak dobra rzecz no i mialam tez histero. Moze warto?
reklama
najki
Fanka BB :)
dziękuję kate :* Tobie również Aisha
Wieczorkiem jak wrócę z pracy to poczytam sobie o tym leku...no i na pewno będę o nim gadać z doktorkiem. O histeroskopii również...i poproszę, żeby jeszcze raz przejrzał wyniki męża i zobaczył mój obraz z HSG (bo przed kwalifikacją zadowolił się jedynie opisem ze szpitala, jak dla mnie to dziwne, że sam nie chciał obejrzeć rtg..)
No i zobaczymy co powie.
Wieczorkiem jak wrócę z pracy to poczytam sobie o tym leku...no i na pewno będę o nim gadać z doktorkiem. O histeroskopii również...i poproszę, żeby jeszcze raz przejrzał wyniki męża i zobaczył mój obraz z HSG (bo przed kwalifikacją zadowolił się jedynie opisem ze szpitala, jak dla mnie to dziwne, że sam nie chciał obejrzeć rtg..)
No i zobaczymy co powie.
fruitofhope
Hej dziewczyny !!!
Ja tylko przelotem nadrabiam zaległosci;-) i zmykam nie moge siedziec w domu bo swiruje ;/
Najeczko kochana &%#@$* brak mi słow trzymaj sie maleńka :*
Dziewczyny zaciskam kciuki za udane transfery za same siłaczki, za wysokie bety i oczywiscie za najwyzszej jakości jajuszka :-)
Ja tylko przelotem nadrabiam zaległosci;-) i zmykam nie moge siedziec w domu bo swiruje ;/
Najeczko kochana &%#@$* brak mi słow trzymaj sie maleńka :*
Dziewczyny zaciskam kciuki za udane transfery za same siłaczki, za wysokie bety i oczywiscie za najwyzszej jakości jajuszka :-)
annemarie
https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/h...=3961548b246670ba49cf0d47593d4724&oe=55F824EA
anty depresant. na mnie zawsze dziala,pytanie czy to otworzycie:-)
anty depresant. na mnie zawsze dziala,pytanie czy to otworzycie:-)
annemarie
annemarie myślę że w twoim wieku(czytaj z takim doświadczeniem) tez będą szybkie cięcia. Pamiętam paru takich co mi odebrali radość życia. Jednemu w szczególności postawie pomnik, za to że przez dwa lata zrywał ze mną co dwa miesiące a potem wracał. W efekcie jak zerwał na stałe, to przez dwa lata(następne) kręcił mi się po życiu i nie mogłam się z nikim związać bo nie dawał mi mentalnie odejść. A sobie postawie pomnik za głupotę
W jakim wieku????:-) czuje sie jak malolata a o wieku mozesz do mnie pisac jak bede miala 80 lat,to wtedy pogadamy. Tez ci raz pokaze jezyk.
Ja pierwszego popedzilam jak mialam 24 lata, drugiego 32 ,a moj M trzyma sie do dzisiaj i blagam Boga zeby ze mna wytrzymalbo ze swieczka takiego szukac.
annemarie bo ty gówniara jesteś żebyśmy się czuły tak młodo cały czas chociaż ja mam wrażenie, ze jakaś stara się zrobiłam. Kiedyś marzyłam o tylu rzeczach, teraz jak wiem jak życie wygląda to szkoda czasu na marzenia, Bierzemy co dostajemy i uśmiechamy się do losu, ze zawsze mogło być gorzej.
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Sie nastrojowo zrobilo
reklama
Podziel się: