reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Najki słuchaj u mnie bylo tak ze pierwsza ciaza strata w 7tyg. Potem od samego początku clexane i udało się. Bralam tez acard o medrol (steryd). Teraz wyprosilam clexane bo dr nieogarniety...ten clexane troche mnie uspokoił ale mysle ze jednak czegos brakuje. Czekam na wolne miejsce u swojej dr w gabinecie, mam nadzieje ze zdaze przed transferem, moze mi podpowie. Tez mialam biochemiczna ciaze. Ten clexane to jednak dobra rzecz no i mialam tez histero. Moze warto?

reklama
dziękuję kate :* Tobie również Aisha :)
Wieczorkiem jak wrócę z pracy to poczytam sobie o tym leku...no i na pewno będę o nim gadać z doktorkiem. O histeroskopii również...i poproszę, żeby jeszcze raz przejrzał wyniki męża i zobaczył mój obraz z HSG (bo przed kwalifikacją zadowolił się jedynie opisem ze szpitala, jak dla mnie to dziwne, że sam nie chciał obejrzeć rtg..)
No i zobaczymy co powie.

Hej dziewczyny !!!
Ja tylko przelotem nadrabiam zaległosci;-) i zmykam nie moge siedziec w domu bo swiruje ;/
Najeczko kochana &%#@$*:wściekła/y: brak mi słow trzymaj sie maleńka :*

Dziewczyny zaciskam kciuki za udane transfery za same siłaczki, za wysokie bety i oczywiscie za najwyzszej jakości jajuszka :tak::-)

annemarie myślę że w twoim wieku(czytaj z takim doświadczeniem) tez będą szybkie cięcia. Pamiętam paru takich co mi odebrali radość życia. Jednemu w szczególności postawie pomnik, za to że przez dwa lata zrywał ze mną co dwa miesiące a potem wracał. W efekcie jak zerwał na stałe, to przez dwa lata(następne) kręcił mi się po życiu i nie mogłam się z nikim związać bo nie dawał mi mentalnie odejść. A sobie postawie pomnik za głupotę :-D

W jakim wieku????:-) czuje sie jak malolata a o wieku mozesz do mnie pisac jak bede miala 80 lat,to wtedy pogadamy. :-p:-p:-pTez ci raz pokaze jezyk.
Ja pierwszego popedzilam jak mialam 24 lata, drugiego 32 ,a moj M trzyma sie do dzisiaj i blagam Boga zeby ze mna wytrzymal:-Dbo ze swieczka takiego szukac.

annemarie bo ty gówniara jesteś:-p żebyśmy się czuły tak młodo cały czas:-p chociaż ja mam wrażenie, ze jakaś stara się zrobiłam. Kiedyś marzyłam o tylu rzeczach, teraz jak wiem jak życie wygląda to szkoda czasu na marzenia, Bierzemy co dostajemy :-p i uśmiechamy się do losu, ze zawsze mogło być gorzej.

Czesc dziewczyny :-) wiek nie jest az taki wazny,najwazniejsza jest forma I podejscie do wszystkiego :tak:pare lat temu przerazala mnie mysl o zmarszczkach,a teraz jedyne co mnie przeraza to ze nie zdaze zostac mama:-(

reklama
Do góry