reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Najki słuchaj u mnie bylo tak ze pierwsza ciaza strata w 7tyg. Potem od samego początku clexane i udało się. Bralam tez acard o medrol (steryd). Teraz wyprosilam clexane bo dr nieogarniety...ten clexane troche mnie uspokoił ale mysle ze jednak czegos brakuje. Czekam na wolne miejsce u swojej dr w gabinecie, mam nadzieje ze zdaze przed transferem, moze mi podpowie. Tez mialam biochemiczna ciaze. Ten clexane to jednak dobra rzecz no i mialam tez histero. Moze warto?

reklama
dziękuję kate :* Tobie również Aisha :)
Wieczorkiem jak wrócę z pracy to poczytam sobie o tym leku...no i na pewno będę o nim gadać z doktorkiem. O histeroskopii również...i poproszę, żeby jeszcze raz przejrzał wyniki męża i zobaczył mój obraz z HSG (bo przed kwalifikacją zadowolił się jedynie opisem ze szpitala, jak dla mnie to dziwne, że sam nie chciał obejrzeć rtg..)
No i zobaczymy co powie.

Hej dziewczyny !!!
Ja tylko przelotem nadrabiam zaległosci;-) i zmykam nie moge siedziec w domu bo swiruje ;/
Najeczko kochana &%#@$*:wściekła/y: brak mi słow trzymaj sie maleńka :*

Dziewczyny zaciskam kciuki za udane transfery za same siłaczki, za wysokie bety i oczywiscie za najwyzszej jakości jajuszka :tak::-)

annemarie myślę że w twoim wieku(czytaj z takim doświadczeniem) tez będą szybkie cięcia. Pamiętam paru takich co mi odebrali radość życia. Jednemu w szczególności postawie pomnik, za to że przez dwa lata zrywał ze mną co dwa miesiące a potem wracał. W efekcie jak zerwał na stałe, to przez dwa lata(następne) kręcił mi się po życiu i nie mogłam się z nikim związać bo nie dawał mi mentalnie odejść. A sobie postawie pomnik za głupotę :-D

W jakim wieku????:-) czuje sie jak malolata a o wieku mozesz do mnie pisac jak bede miala 80 lat,to wtedy pogadamy. :-p:-p:-pTez ci raz pokaze jezyk.
Ja pierwszego popedzilam jak mialam 24 lata, drugiego 32 ,a moj M trzyma sie do dzisiaj i blagam Boga zeby ze mna wytrzymal:-Dbo ze swieczka takiego szukac.

annemarie bo ty gówniara jesteś:-p żebyśmy się czuły tak młodo cały czas:-p chociaż ja mam wrażenie, ze jakaś stara się zrobiłam. Kiedyś marzyłam o tylu rzeczach, teraz jak wiem jak życie wygląda to szkoda czasu na marzenia, Bierzemy co dostajemy :-p i uśmiechamy się do losu, ze zawsze mogło być gorzej.

Czesc dziewczyny :-) wiek nie jest az taki wazny,najwazniejsza jest forma I podejscie do wszystkiego :tak:pare lat temu przerazala mnie mysl o zmarszczkach,a teraz jedyne co mnie przeraza to ze nie zdaze zostac mama:-(

reklama
Do góry