fruitofhope
Fanka BB :)
Emenems ja tez nie jestem za relanium ale jesli chodzi o emocje to ja mam problem z tym naprawde sama sie nakrecam czasami nie panuje nad tym i tyle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bety to bylo nie zamierzone Czyli od jutra się kłujesz jakie specyfiki masz??? Ja miałam elonve kosmiczny zastrzyk wygladał jak z hororów o szpitalach hahah menopur 600 j. i dotakowo jeszcze festimon 75 ji orangutral pięc zastrzyków i dzisiaj w nocy pregnyl 10000j
Emenems ja tez nie jestem za relanium ale jesli chodzi o emocje to ja mam problem z tym naprawde sama sie nakrecam czasami nie panuje nad tym i tyle
Emenems z lekomania masz racej ale media sie bardzo do tego przyczyniają 75 % reklam to leki niemal na wszytsko to jest jaks paranoja ... a lekarze przepisuja bon pewnie maja jakies umowy z przedstawicielami i lataja na malediwy