reklama
Gdzieś czytałam że relanium nie ma wpływu na zarodek do czasu zagnieżdżenia dlatego podaje się go tylko 2-3 dni. później może go uszkadzać. Nigdy nie wiadomo jaka jest dla naszego dziecka bezpieczna dawka leków, alkoholu, papierosów itd. lepiej tego nie sprawdzać i powstrzymać się gdy tylko to możliwe.
Lolitka - zgadzam się z Tobą, ja bym nie piła i nie paliła w ciąży. Ale jak widać, a różne podejścia.
anika11 - u mnie @ przyszła po 6 dniach od odstawienia Luteiny, normalnie bez stymulacji, jak biorę luteine to przychodzi po ok 3 dniach. A teraz boli STRASZNIE i jest obfita. Ale może to przez estriadol ponad 7500:/
anika11 - u mnie @ przyszła po 6 dniach od odstawienia Luteiny, normalnie bez stymulacji, jak biorę luteine to przychodzi po ok 3 dniach. A teraz boli STRASZNIE i jest obfita. Ale może to przez estriadol ponad 7500:/
Bety72
Fanka BB :)
Osobiście uważam, że kobiety które palą lub piją lub to i to to traktują ciążę przedmiotowo np jak kolejną zachciankę.
Co do relanium czy nospy to mój dr nie wspominał nawet a ja nie pytalam. Chyba prędzej bym się zdecydowała na nospę. Może widział we mnie oazę spokoju :-)
Ta @ mnie wykończy tą swoją obfitością.
Co do relanium czy nospy to mój dr nie wspominał nawet a ja nie pytalam. Chyba prędzej bym się zdecydowała na nospę. Może widział we mnie oazę spokoju :-)
A z tym alkoholem to rosyjska ruletka chyba ale żeby papierochy były zdrowsze niż lampka wina to się chyba nie dzieje... Zobaczymy może dojdą do badań w których obalą ten mit.. Bo ja akurat jestem zdania, ze no pic w ciąży to się nie powinno. Ale znam pare osób które przez cała ciąże piły lampeczkę, czy piwko a'la radler czasem i dzieci zdrowe. Lepiej moja ciotka piła bąbelki (szampana) przez cała ciaze i dziecko nie ma FAS. Ale znam z widzenia patologie, gdzie sąsiedzi na nia policje wzywali bo 7-8miesiac a ona 10piwo wali w parku - dzieci duuuzo wszystkie zdrowe. Ale co do ostatniej pani, dzieci wszystkie to alergicy okropni..Częściej zauważałam alergie i problemy u dzieci matek palących a nie pijących. Jakaś teraz głupia moda na to palenie jest no i pewnie e-papierosy to nie papierosy i palić w ciąży można Oczywiście żarcik
annemarie
Osobiście uważam, że kobiety które palą lub piją lub to i to to traktują ciążę przedmiotowo np jak kolejną zachciankę.
Bety pamietasz kiedy dostalas okres po zabiegu,bo ja na razie bladze w ciemnosciach:-) czytam ,ze od 4-6 tygodni???
reklama
Bety72
Bety pamietasz kiedy dostalas okres po zabiegu,bo ja na razie bladze w ciemnosciach:-) czytam ,ze od 4-6 tygodni???
Z moich obliczeń od kwietniowego crio wychodzi mi około 25.02 a zabieg 16.01
Podziel się: