reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
melissa przeczytaj uważnie ulotkę, i niech Cię mąż pilnuje. Ten lek ogranicza wychwyt dopaminy. Jednego z hormonów szczęścia, możesz wpaść w głęboką depresje. Albo nie będziesz nic odczuwać ani radości ani smutku i możesz zacząć odwalać głupie rzeczy. Obserwuj siebie :tak:Objawy miną po odstawieniu leku.
łoooooo hoooo! będę na haju! nie mogę się doczekać...oboje mamy L4 do końca przyszłego tyg więc ma mnie kto pilnować :D
wczoraj czytałam ulotkę (przy zgaszonym świetle ;)) i nieźle daje do myślenia więc jak dziś usłyszałam, że 8 dni to......może sama skończę wcześniej....zobaczymy co będzie w poniedziałek, czy dojdzie do transferu :)

P.S. mąż skwitował, że i bez tego środka mam te objawy....dupek ;)

U mnie 12 pęcherzyków dużych i drobnica, estradiol powyżej 2500 i punkcja w poniedziałek. Niestety, progesteron za wysoki i transfer odroczony do następnego cyklu.
czy przy takim estradiolu może mi grozić hiperka?

Agulla, dbaj tam o siebie!!!

Hess, jeszcze raz gratuluję wynikow:)

melissa lekarz kazał brać to trzeba się meczyc i brac. W twoim przypadku grozi hiperstymulacja o nasileniu ciężkim, wiec bym była ze wszystkim ostrożna. Jak będą problemy z oddychaniem to jedz na ostry i się nawet nie zastanawiaj. A kiedy będą dzwonić ile się zapłodniło?

anika nie sadze, ale jeżeli już to jakimś łagodnym nasileniu.

agulla możesz już 6dpt:-)

agulla, super!!!! ja też już wróciłam - z dwoma :D

hess, łaaaa super! oj się uda, się uda! :)

Kochane, teraz pomóźcie, bo mam stresa, bo na początku dr powiedziała, że nie jest, aż tak dobrze.. a później: "nie no jest dobrze jest pani młoda, zarodki są na tym etapie co być powinny w tym momencie :p "

W każdym bądź razie: 4 doba hodowli - jeden 12B, a drugi 10C.

Ostatnia edycja:
moniusia jeśli to 4 doba, to tak średnio. najlepiej by rokowały jakby kompaktowały, ale jakoś im się nie śpieszy...do tego to bardzo wczesne morule. W 4 dobie powinna być morula, czyli od 12-16 blastomerów i najlepiej kompaktująca. Ten 10C moim zdaniem w ogóle nie rokuje, ale te 12B jeszcze ma szanse. Bo jest wczesną morulą jutro pewnie będzie kompaktować, będzie o jeden dzień wolniejszy ale z takich zarodków tez są dzieci(często dziewczynki). Zarodki ogólnie slabe.

moniusia na pocieszenie ja miałam w 5dobie morule kompaktujacą i była pozytywna beta:-) a na forum jest dziecie z takiego zarodeczka i oczywiście baba:-p

reklama
inga, dzięki bardzo :)!

kate, no widzisz! nie mogłaś tak od razu? :D od razu lepiej ;p haha ;D żartuję, dzięki za odp:) już w klinice nie mogłam się doczekać co mi na ten temat napiszesz ;)

Trzeba być dobrej myśli, cóż pozostało :)

Do góry