reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
sykatynka oj tam oj tam teorie sa różne tak jak kobity, mnie mój człowiek nie kopie jakoś na wysokości pępka, tylko po bokach brzucha, wcześniej było bardzo nisko. Teraz zaczęło się kopania z dwóch stron na raz, wiec chyba i ręka i noga idą w ruch. Dobrze niech ćwiczy:-p
Ja pamiętam te pierwsze ruchy i była szczerze trochę rozczarowana, bo to takie nie wiadomo co, a wszyscy się zachwycają:-p Teraz to nawet spać w nocy nie można bo się rozpycha i pod nogą poduszka musi być a spanie na brzuchu odpada bo mu ciasno, ale to 26tc, a nie 18tc. Po prostu my za dużo chcemy, teraz to jak popukam po brzuchu to mnie kopie i mamy taką zabawę. Wiem, nie normalna jestem:-p mąż kiedyś ucho przykładał do brzucha i dostał z kopa :-D Z ciekawostek moje dziecko z usg nie ma żadnych fajnych zdjęć, bo od razu zmienia pozycje i się zaslania, do tego udaje trupa:-p chyba może dzieciaczkom usg przeszkadzać. Bo jak dłużej go się obserwuje, to jest agresja i kopniaki.

To prawda! Ja miałam polowkowe 40 minut i tak juz sie wiercila ze ona zeby serce obejrzeć z 10 minut próbowała dobre zdjecie zrobic zeby sprawdzic wszystko.

Ja jak mocniejszy kopniak to podskakuje bo jeszcze to dziwne dla mnie albo sie głupio zaśmieje jakby ktos łaskotał bo to takie zaskoczenie :)

Spie z rogalem takim duzym ale na sile na boku bo wole na brzuchu ....

Ja też mam problem ze spaniem, najchętniej na brzuchu albo na plecach a nie można ani tak ani tak... Kupiłam sobie tego rogala dla ciężarówek ale na razie były upały i było mi za gorąco poza tym ciężko się z tym przewrócić z boku na bok i po pół godzinie rogal laduje na podlodze....
Na usg daje się ładnie oglądać chociaż zakrywa sobie newralgiczne obszary pepowina i nadal nie wiem co tam w brzuchu siedzi, ale na polowkowym się chyba w końcu dowiem....

Ja juz z kropkiem wracamy do domku
kciukasy są!!!! :rofl2:

Hess wspaniałe wieści!!!!! teraz to już na bank się uda! jest z czego wybierać :)

ja dziś jednak zadzwoniłam do gina i mam wziąć całe opakowanie - 8 szt codziennie po 1

ale mnie zaciekawiłyście tym relanium.....zastanawiam się czy sobie od babci nie podebrać ;)

reklama
melissa przeczytaj uważnie ulotkę, i niech Cię mąż pilnuje. Ten lek ogranicza wychwyt dopaminy. Jednego z hormonów szczęścia, możesz wpaść w głęboką depresje. Albo nie będziesz nic odczuwać ani radości ani smutku i możesz zacząć odwalać głupie rzeczy. Obserwuj siebie :tak:Objawy miną po odstawieniu leku.

Do góry