reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
moniusia. troche mi cisnienie spadlo,teraz pod znakiem zapytania stoja nasze wakacje,uzaleznione od srody i tego co wyjdzie.Ale ,co tam w najgorszym wypadku zostaniemy w domu i tutaj zrobimy wakacje:-):-):-):-) Nie ma innego priorytetu niz KROPEK:happy:

annemarie, no pewnie, zrezygnuj jak coś :)) każda z nas by tak zrobiła :))) i tak to będą Twoje najlepsze wakacje, bo z kropkiem :)))

śliczna, jak tam punkcja? :)

Ja zaczynam mieć malutkiego stresa przed jutrem. W sensie, aby się udało wyciągnąć chociaż te 3 komóreczki.

Dziewczyny,
jestem po wizycie. Estriadol 2991, prg 2,92. Pukcję mam w piątek, bo lekarz chce ze mnie jeszcze trochę jajek wycisnąć. Jeszcze dziś i juro Mam brać Menopur, w środę Ovitrelle. Generalnie pęcherzyków mam już ze 20. Największy miał 15,7 mm.
Transfer w kolejnym cyklu, no bo progesteron za duży. Dlatego też lekarz zadecydował, by troszkę stymulację pociągnąć.
W środę jeszcze badanie estradiolu i progesteronu.

anika11 - wyprzedzisz mnie jak nic, bo będziesz miała transfer świeżaczka i pierwsza będziesz mamą :)

Annemarie - z plamieniem nie ma żartów, dobrze że poszłaś. Pewnie spokojniejsza jesteś? :-)

OlaSzy - śliczny wózek :-)

Hess - miesiąc szybko zleci, ważne by się ładnie zapłodniły.

Ja czuje się fatalnie dzisiaj, cały dzień id rana boli mnie głowa, poszło mi tak jakby na oczy :-( źle spałam tej nocy, budzilam się co chwilę.

reklama
Do góry