reklama
annemarie
Fanka BB :)
moniusia. troche mi cisnienie spadlo,teraz pod znakiem zapytania stoja nasze wakacje,uzaleznione od srody i tego co wyjdzie.Ale ,co tam w najgorszym wypadku zostaniemy w domu i tutaj zrobimy wakacje:-):-):-):-) Nie ma innego priorytetu niz KROPEK
Bety72
Annemarie masz rację kropek ważniejszy. Dobrze, że skontrolowałaś. prg jest bardzo ważny dopóki łożysko nie przejmie wydzielania tego hormonu to trzeba bardziej uważać. Będzie dobrze. Trzymam kciuki.
Fusun
Fusun - ja Ciebie tez pamietam, byłam na wątku w 2013 super wiadomości, gratulacje ogromne
Megi, ja Ciebie oczywiście też pamiętam☺
annemarie, no pewnie, zrezygnuj jak coś ) każda z nas by tak zrobiła )) i tak to będą Twoje najlepsze wakacje, bo z kropkiem ))
śliczna, jak tam punkcja?
Ja zaczynam mieć malutkiego stresa przed jutrem. W sensie, aby się udało wyciągnąć chociaż te 3 komóreczki.
śliczna, jak tam punkcja?
Ja zaczynam mieć malutkiego stresa przed jutrem. W sensie, aby się udało wyciągnąć chociaż te 3 komóreczki.
Dziewczyny,
jestem po wizycie. Estriadol 2991, prg 2,92. Pukcję mam w piątek, bo lekarz chce ze mnie jeszcze trochę jajek wycisnąć. Jeszcze dziś i juro Mam brać Menopur, w środę Ovitrelle. Generalnie pęcherzyków mam już ze 20. Największy miał 15,7 mm.
Transfer w kolejnym cyklu, no bo progesteron za duży. Dlatego też lekarz zadecydował, by troszkę stymulację pociągnąć.
W środę jeszcze badanie estradiolu i progesteronu.
anika11 - wyprzedzisz mnie jak nic, bo będziesz miała transfer świeżaczka i pierwsza będziesz mamą
jestem po wizycie. Estriadol 2991, prg 2,92. Pukcję mam w piątek, bo lekarz chce ze mnie jeszcze trochę jajek wycisnąć. Jeszcze dziś i juro Mam brać Menopur, w środę Ovitrelle. Generalnie pęcherzyków mam już ze 20. Największy miał 15,7 mm.
Transfer w kolejnym cyklu, no bo progesteron za duży. Dlatego też lekarz zadecydował, by troszkę stymulację pociągnąć.
W środę jeszcze badanie estradiolu i progesteronu.
anika11 - wyprzedzisz mnie jak nic, bo będziesz miała transfer świeżaczka i pierwsza będziesz mamą
stacy
Annemarie - z plamieniem nie ma żartów, dobrze że poszłaś. Pewnie spokojniejsza jesteś? :-)
OlaSzy - śliczny wózek :-)
Hess - miesiąc szybko zleci, ważne by się ładnie zapłodniły.
Ja czuje się fatalnie dzisiaj, cały dzień id rana boli mnie głowa, poszło mi tak jakby na oczy :-( źle spałam tej nocy, budzilam się co chwilę.
OlaSzy - śliczny wózek :-)
Hess - miesiąc szybko zleci, ważne by się ładnie zapłodniły.
Ja czuje się fatalnie dzisiaj, cały dzień id rana boli mnie głowa, poszło mi tak jakby na oczy :-( źle spałam tej nocy, budzilam się co chwilę.
stacy
Proszę o kciuki za moją wizytę jutro. Dopiero kolo 21, chyba osiwieje do tego czasu.
reklama
Podziel się: