reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hess, no to ładnie :)))) tym razem zaszalejesz, Ci mówię ;-) Ja jutro mam to samo co Ty dzisiaj tylko będę oglądała efekty długiego protokołu;p eh już mam stresa ;)

Co do kąpieli po transferze to szok :D a ja planowałam, że jak kropki już będą u mnie to się wyłożę w wannie w końcu...zapalę sobie świece.. :p a tu nie można :)

reklama
Stacy, łazienka w brązach i beżach z dębowym blatem :) wanna będzie miała parawan, więc prysznic tez mozna brac :) 2w1 :)
ja też słyszałam, ze żadnych gorących kąpieli, saun itd. ale letnią to chyba mozna wziąć?:)

dziewczyny, a kiedy po raz pierwszy na stymulacji miałyscie badany progesteron? ja mam teraz wizytę 17.08 w 7dniu stymulacji, ale nadal mam badać tylko estradiol.

Emi, Kate ! nie wpadłam na to że to może być od tego wstretnego aplikatora, musze pójśc za wasza radą i przejsc na paluch ;-) Martwie sie czy tak od razu dostane okres jak odstawie ta luteine czy jeszcze bede musiała czekać.. juz sie generalnie wszystkim nieceirpliwie, wizyte mam miec 10-15 dc wiec czekam na tą @ jak nigdy :tak:

Anika - tez jakos tak, dokladnie nie pamietam, a nie moge srawdzic bo mi dr zabrał karte stymulacji do dokumentow włozyl..

Ostatnia edycja:
SIERPIEŃ:

14: emenems - połówkowe :)))
14: Bety72 - wizyta i ustalenie planu
14: inka26 - wizyta przed stymulacją
14: moniusia_ - wizyta w trakcie stymulacji + anestezjolog

17: Hess - wizyta w trakcie stymulacji
17: anika11 - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
18: moniusia - pick up :)
18: niebajka - wizyta kontrolna
18: stacy - wizyta kontrolna
18: Jessie - pierwsze usg :)
18: annemarie - wizyta kontrolna
24: Edenlayn - spotkanie z bliźniakami :)
25: kate - spotkanie z maluszkiem :) (usg)
25: najki - wizyta przed crio (podglądnie endo)
31: Bety72 - wizyta kontrolna

agulla84 - criotransfer
IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer

Bety
czekamy na wieści - jak tam plan działania :) inka26, moniusia kciuki za wizyty :):tak:
Emi dzisiaj nie tylko usłyszysz ale i zobaczysz Stefana ? :>

Do mnie wczoraj przyszła @...potwornie obfita i okrutnie bolesna...
Od 2DC mam brać Estrofem 2x1, okres dostałam wczoraj..zatem logiczne jest dla mnie, że to był 1DC a dziś jest drugi...tylko nie wyobrażam sobie tabletek dopochwowych przy takim krwawieniu...:baffled:

Ostatnia edycja:
SIERPIEŃ:

14: emenems - połówkowe :)))
14: Bety72 - wizyta i ustalenie planu
14: inka26 - wizyta przed stymulacją
14: moniusia_ - wizyta w trakcie stymulacji + anestezjolog

17: Hess - wizyta w trakcie stymulacji
17: anika11 - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
18: niebajka - wizyta kontrolna
18: stacy - wizyta kontrolna
18: Jessie - pierwsze usg :)
18: annemarie - wizyta kontrolna
24: Edenlayn - spotkanie z bliźniakami :)
25: kate - spotkanie z maluszkiem :) (usg)
25: najki - wizyta przed crio (podglądnie endo)

agulla84 - criotransfer
IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer

Bety
czekamy na wieści - jak tam plan działania :) inka26, moniusia kciuki za wizyty :):tak:
Emi dzisiaj nie tylko usłyszysz ale i zobaczysz Stefana ? :>

Do mnie wczoraj przyszła @...potwornie obfita i okrutnie bolesna...
Od 2DC mam brać Estrofem 2x1, okres dostałam wczoraj..zatem logiczne jest dla mnie, że to był 1DC a dziś jest drugi...tylko nie wyobrażam sobie tabletek dopochwowych przy takim krwawieniu...:baffled:

Tak kochana jestem juz w poczekalni na 10.30 mamy :)
Oczywiscie z mezem razem, za szybko dojechaliśmy no przyzwyczajeni ze do kliniki mamy 4 godizny bylismy ponad godizne za wczesnie hehehe

Zobaczymy czy Stefan czy Stefania heheheh

reklama
Do góry