Mam pytanie - bo pewnie bierzecie tą lutkę dopochwowo. Czy tez macie "przykrości " z tym zwiazane typu podrażnienie, swedzenie? kurcze bo mam wybrac 10 a cieżko mi to zniesc, nie wiem czy można cos zaradzic - wziełam 3 globulki Iladian i jest poprawa.ale w sumie nie wiem czy powinnam brac cos innego przy tym. Poradzcie bo wolałabym do dr nie dzwonić (cieżko sie doczekac by oddzwonił). Po odstawieniu luteiny powinnam dostac @ a czy tak edzie niw iem
reklama
Mam pytanie - bo pewnie bierzecie tą lutkę dopochwowo. Czy tez macie "przykrości " z tym zwiazane typu podrażnienie, swedzenie? kurcze bo mam wybrac 10 a cieżko mi to zniesc, nie wiem czy można cos zaradzic - wziełam 3 globulki Iladian i jest poprawa.ale w sumie nie wiem czy powinnam brac cos innego przy tym. Poradzcie bo wolałabym do dr nie dzwonić (cieżko sie doczekac by oddzwonił). Po odstawieniu luteiny powinnam dostac @ a czy tak edzie niw iem
A uzywasz podajnika czy paluchem ? Ja jak przezzl na paluch to przestało drażnić
agulla84
Fanka BB :)
Ja juz po wizycie endo słabe 3.5 w sobotę wizyta -
Tosia ja fatalnie się czułam po luteinie dopochwowo myślałam, ze się zadrapie i potem był lutinus o niebo lepiej a utragestan jest jeszcze lepszy ale niedostępny w PL.
agulla jakoś wcześnie jest jeszcze, więc spokojnie wszystko dobrze będzie ja chyba 11dc miałam podglądanie potem 14dc i 19dc transfer,ale nie jestem pewna.
agulla jakoś wcześnie jest jeszcze, więc spokojnie wszystko dobrze będzie ja chyba 11dc miałam podglądanie potem 14dc i 19dc transfer,ale nie jestem pewna.
agulla84
Kate dołożył mi estrofem 3×1 bo miałam 2×1 martwię się bo to jedyny mój kropek
agulla84
Hess dzisiaj mam 9dc
Tosia - może aplikator Cie podrażnia. Spróbuj palcem. Albo masz uczulenie na Luteine, to można zmienić na Lutinus, który jest drogi, albo tak jak kate_p7 napisała na Utragestan, ale to chyba s Czechach można kupić, u nas nie ma. Chyba ktoś z dziewczyn kupowała i ma dojście. Która z Was?
reklama
Podziel się: