reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam pytanie - bo pewnie bierzecie tą lutkę dopochwowo. Czy tez macie "przykrości " z tym zwiazane typu podrażnienie, swedzenie? kurcze bo mam wybrac 10 a cieżko mi to zniesc, nie wiem czy można cos zaradzic - wziełam 3 globulki Iladian i jest poprawa.ale w sumie nie wiem czy powinnam brac cos innego przy tym. Poradzcie bo wolałabym do dr nie dzwonić (cieżko sie doczekac by oddzwonił). Po odstawieniu luteiny powinnam dostac @ a czy tak edzie niw iem

reklama
Mam pytanie - bo pewnie bierzecie tą lutkę dopochwowo. Czy tez macie "przykrości " z tym zwiazane typu podrażnienie, swedzenie? kurcze bo mam wybrac 10 a cieżko mi to zniesc, nie wiem czy można cos zaradzic - wziełam 3 globulki Iladian i jest poprawa.ale w sumie nie wiem czy powinnam brac cos innego przy tym. Poradzcie bo wolałabym do dr nie dzwonić (cieżko sie doczekac by oddzwonił). Po odstawieniu luteiny powinnam dostac @ a czy tak edzie niw iem

A uzywasz podajnika czy paluchem ? Ja jak przezzl na paluch to przestało drażnić

Tosia ja fatalnie się czułam po luteinie dopochwowo myślałam, ze się zadrapie i potem był lutinus o niebo lepiej:-p a utragestan jest jeszcze lepszy ale niedostępny w PL.

agulla jakoś wcześnie jest jeszcze, więc spokojnie wszystko dobrze będzie ja chyba 11dc miałam podglądanie potem 14dc i 19dc transfer,ale nie jestem pewna.

agulla84 - nie martw się, ja np od początku miałam estrofem 3x1, a wiem ze dokładają dziewczynom z 2x1 na 3x1 :)
Poza tym, który to u Ciebie dzień cyklu?

Agulla84 - spokojnie, endo jeszcze urośnie. Ew. gdyby nie uroslo, to może lekarz przesunie transfer na następny cykl. Co się odwlecze to nie uciecze. Coś o tym wiem ;)

Tosia - może aplikator Cie podrażnia. Spróbuj palcem. Albo masz uczulenie na Luteine, to można zmienić na Lutinus, który jest drogi, albo tak jak kate_p7 napisała na Utragestan, ale to chyba s Czechach można kupić, u nas nie ma. Chyba ktoś z dziewczyn kupowała i ma dojście. Która z Was?

reklama
Hess ja sobie ściągałam z Hiszpanii, znajomy tam kursowal pare razy w miesiącu, wiec miałam receptę na 5 op. :-p A tak to nie wiem...

Do góry