reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Emenems - ahahaha, rozbrajasz mnie!! Boszee, 7 osobowy samochód....... Może busa sobie walnę, ahahahaha! Rany, żebym miała jakieś zarodki.......będę najszczęśliwsza, a jak jakiś się przyjmie to oszaleje z radości :-D

reklama
Hi,
wrocilam wlasnie z USG,katastrofa laski,nie widac nic oprocz czarnej plywajacej fasoli,Dok mowi ,ze moze byc za wczesnie ,ze moze byc puste jajo i musimy odczekac do nast tygodnia. Wykoncze sie z nerwow. Kiedy robilyscie 1 USG? u mnie dzisiaj liczac wszystko razem 24-25 dzien od zaplodnienia. Kate..Help. A Beta rosnie, zgadza sie to ,ze Beta rosnie jak jajo jest tez puste???

Annemarie współczuję, nawet nie wyobrażam sobie co czujesz... A co lekarz na to ? Mówił coś że tak bywa ? 3mam kciukasy na pewno będzie dobrze :*

Oczywiscie ,ze tak bywa...to najczestsza przyczyna poronien do 3 miesiaca.Natura wychwytuje lepiej niz lekarz wszelkie chore anomalia i jk to mowi Kate,odcina. Powiedzal ,mi z 5 razy ,ze moze byc za wczesnie,zeby bylo juz widac kropka,a moze byc faktycznie tak ,ze kropka nie ma i nie bedzie:-( Beta hCG pomimo to rosnie i dalej ma sie wszystkie objawy ciazowe. Takie to gow....:-( We wtorek jedziemy do naszej kliniki a do tego czasu trupne padem.;-)

najki, yhm :D ja bym już wzięła wszystkie pewnie :p

anne, kurde .. dziwna sprawa.. miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok. Ciężki czas przed Tobą, bo cały czas w stresie, ale myślę, że będzie ok. A może udasz się do innego lekarza? Może jakiś lepszy sprzęt by miał?

najki, yhm :D ja bym już wzięła wszystkie pewnie :p

anne, kurde .. dziwna sprawa.. miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok. Ciężki czas przed Tobą, bo cały czas w stresie, ale myślę, że będzie ok. A może udasz się do innego lekarza? Może jakiś lepszy sprzęt by miał?

nie wiem na razie co robic, taraz musze jechac na Grilla ,na ktorego nie mam absolutnie ochoty:no: nadzieji nie trace,pozostaje mi czekac.

reklama
To nie jedź, czemu musisz :)

Ja teraz mam urodziny kogoś z rodziny M. i powiedziałam, że nigdzie nie jadę, bo teraz ten okres nerwowy i koniec kropka. Nie możemy się katować, jeśli nie mamy ochoty.. Jesteśmy w wyjątkowej sytuacji! O :p i tyle w temacie :) w kazdym badz razie trzymaj się!

Do góry