reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
annemarie gratulacje! jest genialnie:-)

najki and???

Co do tej kasy to chyba damy te 300zl i najwyżej będziemy bardzo rozczarowani:-p

Pół dnia nerwówki, wyniki wskoczyły dopiero o 18...ale beta słaba 6,2 :(
Niby norma na 3-4 tydzień od 5,8 a u mnie jest 12 dzień od punkcji i 7 od transferu, ale sam doktorek powiedział, że lepsza byłaby beta dwucyfrowa...z resztą z Jessie jesteśmy na tym samym etapie a różnica kolosalna.
Jestem podłamana :( kolejna weryfikacja 7.08.

Poczekaj Najki nie wiesz kiedy dokładnie implantacją była wiec spokojnie mysle ze ja 7dpt wyższej bym nie miała bo 10 dpt miałam 40.. Trzeba miec nadzieje i ja trzymam kciuki

Pół dnia nerwówki, wyniki wskoczyły dopiero o 18...ale beta słaba 6,2 :(
Niby norma na 3-4 tydzień od 5,8 a u mnie jest 12 dzień od punkcji i 7 od transferu, ale sam doktorek powiedział, że lepsza byłaby beta dwucyfrowa...z resztą z Jessie jesteśmy na tym samym etapie a różnica kolosalna.
Jestem podłamana :( kolejna weryfikacja 7.08.

Poczekaj jeszcze,

im dluzej jesten ma forum tym bardziej rozumiem lekarzy ,ktorzy zakazuja robic BETE szybciej niz 14 dni po transferze. Nie zalamuj sie bo kropek sie zalamie,jeszcze nic straconego :happy::happy::happy:

reklama
annemarie - gratuluję :)

bez kitu, ostatnio na forum to się dzieeeeeje, oj się dzieje:-) nie przerywajcie passy!

A ja po połówkowych. Badanie ciężko było wykonać, bo Marysia bardzo ruchliwa, machała rączkami, kopała mamę w pęcherz, po brzuchu, siedzieliśmy prawie godzinę w gabinecie (bo musiałam co chwilę robić przerwę na siusiu bo myślałam, że popuszczę.. a tam dwie kropelki:-D) taki urok mojego dziecka. Anatomia na 5+ lekarz nie ma do czego się przyczepić, córa waży 400 g. Mi tylko dokucza niskie ciśnienie i zawroty głowy, ale taka pogoda.

kate to może ja Ci coś doradzę, bo ostatnio chodzę po weselach jak głupia :confused2: 200 zł w kopertę + porcelana (zestaw filiżanek dla dwóch osób) za jakieś 50 zł. Zrobi lepsze wrażenie, niż koperta i da efekt drogiego prezentu. Masz w WWA TK-maxx, poszukaj tam. Nawet pakować specjalnie nie będzie trzeba;-)

najki - bez paniki, bez stresu. Powtórz betę, ważne, że jest powyżej 0,1! Może to późna 'implementacja' czy coś (kurcze, co za trudne słowo.. ;) ) nie masz co się załamywać!

Ostatnia edycja:
Do góry