reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie u nas goście róznie dawali w kopertę od 300 do 500 ale i były koperty z 50 czy 100zl bo tyle mieli. Na i my robiliśmy wesele co prawda w restauracji ale w centrum Wawy impreza była do 5ej łącznie z dj'em. Wiec wiem jakie sa koszty bo to było rok temu... No i sama nie wiem..

annemarie - gratulacje!!! :-) z całego serca, doczekałaś się kochana!!! Ale super wieści! Wchodzę na forum pierwszy raz od 3 tygodni i takie rewelacyjne wieści! :-) Bardzo się cieszę! Gratulacje jeszcze raz! Teraz dbaj o siebie i swojego kropka :tak:

My też znajomym po 500 daliśmy. Jednym tylko bliższym daliśmy 700,ale oni nam też tyle na weselu dali. Generalnie podobno powinno się dać min tyle by zwróciło się za talerzyk. Ale wiadomo, każdy daje ile może. No mój kolega wolał dać prezent niż kasę, więc poprosiłam o żelazko, za ok. 250 zł. I był z tego zadowolony, ja też :)
kate_p7 - ja bym dała 300 zł, nie więcej.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry