Yanka - niedawno debatowałysmy na ten temat mówić czy nie, bo m.in. ja miałam taki dylemat. Raczej nie mówi się, chyba że komuś bliskiemu kto nie skrytykuję czy nie potępi (bo wierz mi są różne zdania ludzie i niektórzy potrafią wprost zaatakować wręcz swoim zdaniem).
reklama
agulla84
Fanka BB :)
Niebajka to ciotki czekają na relacje a teraz idź pod kołdrę przytul się do mezusia i wyspij się porządnie
stacy
Fanka BB :)
Tosia to już nie długo :-)
Niebajko - odpoczywaj i kuruj się :-)
Niebajko - odpoczywaj i kuruj się :-)
najki poproszę o dopisanie na 25.08 na usg, jakoś się z wami tak zżyłam że mi ciężko to forum opuścić, ale kiedyś będzie trzeba..U mnie człowiek rośnie.Poza tym rozstępy się pojawiły ale nie na brzuchu tylko na balonach widział ktoś takie cuda? no brzucha odsłaniać nie muszę, ale bluzki z dekoltem to bym nosić chciała...
najki poproszę o dopisanie na 25.08 na usg, jakoś się z wami tak zżyłam że mi ciężko to forum opuścić, ale kiedyś będzie trzeba..U mnie człowiek rośnie.Poza tym rozstępy się pojawiły ale nie na brzuchu tylko na balonach widział ktoś takie cuda? no brzucha odsłaniać nie muszę, ale bluzki z dekoltem to bym nosić chciała...
Hahahaah ja mam dokładnie na odwrót - na cyckach przezyje ale nie na brzuchu ...
reklama
Podziel się: