reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bety-podziwiam :) Walcz kobitko!:)))

Wczoraj pisałam, że wszystko OK i super się czuję...ale pod wieczór zaczęło mnie pobolewać w dole brzucha:-/ Wzięłam no spę. Dzisiaj też czasem coś zakłuje..zaczynam się lekko schizować :baffled: ale tak leciutko..żeby annemarie na mnie nie krzyczała :laugh2::-p
Ile po transferze byczyłyście się w domu ???

najki-ja sie byczylam 2 godziny,potem umylam wszystkie okna i poszlam do pracy:-) i bede na Ciebie krzyczala,glupolu jeden!!!! dobrze ,ze boli i ciagnie,bo sie dzieje...poczytaj sobie moje posty ze soboty,myslalam ,ze padne,i co juz chyba z 15 testow zrobilam i ciagle sa 2 kreski:-):-):-):-) A jutro ide na Beate;-)

reklama
Bety72-az mi sie morda usmiechnela,ze wracasz ..moze dlatego ,ze my dwie takie mlode dupy;-)tutaj.Masz racje ,nie mozna za szybko rezygnowac z marzen.Cyce do przdu i do roboty;-)

annemarie dziękuję :-D na Ciebie zawsze mogę liczyć w kwestii sprowadzenia do pionu :D:angry::-D

HALOOO kogoś dopisujemy ? :))))

LIPIEC:

30: niebajka - podglądanko :)
30: kate - spotkanie z maluszkiem przez usg
30: agulla84 - wizyta przed crio
31: annemarie - wizyta kontrolna + wysoka beta :)
31: najki - pierwsza weryfikacja

SIERPIEŃ

03: najki - druga weryfikacja
03: stacy - wizyta kontrolna
04:
Hess wizyta u genetyka
04: Edenlayn usg :)
05: Hess - wizyta przed stymulacją
07: IngaPo - wizyta kontrolna
07: moniusia_ - wizyta kontrolna
07: najki - trzecia weryfikacja
07: Jessie wysoka beta :)
10: sykatynka - wizyta kontrolna + usg :)
11: najki - czwarta weryfikacja
14: emenems - połówkowe

agulla84 - criotransfer
IngaPo - konsultacja w Bocianie
Tola32 - criotransfer

Dzisiejsze dziewczyny JAK TAM ???? :))))

Ostatnia edycja:
Dziewczyny lekarza mi powiedział ze dobrze ze się zdecydowałam zabrać mojego silacza bo jak tak dalej będzie to możliwe ze w pl będzie zabronione in vitro mówił ze na początku to olewa ze tylko straszą ale teraz zaczyna robić się z tego poważna sprawa

Najki możesz mi wpisać wizytę u ginka na 3 sierpnia? Muszę zobaczyć czy wszystko w porządku :-)

Jeżeli in vitro zostanie zakazane, to ja się zastanawiam w jakim my świecie żyjemy?! Bo ja nie rozumiem co chca usunąć kliniki czy to by nie rodziły się dzieci z in vitro? Chęć posiadania dziecka razem z tym nie zniknie, będzie utrudnione ale nie niemożliwe. Zawsze zostaje wyjazd za granicę. Przykre to wszystko.

reklama
Do góry