reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Agulla84 :-) to znaczy że mistrzunio jak jeden jedyny dotrwał, żeby to był właśnie ten. A jakiej klasy? jak czujesz będzie dobrze? ja myślę, że idziesz teraz wyluzowana jak nigdy w końcu macie backup plan:-p tak czy siak rodzicami zostaniecie.

Hess ty to twarda baba jesteś, pamiętam twoją stymulacje tyle czasu Cię kłuli i wynik był straszny, ja bym się załamała. Masz takiego Powera babo że przesz do przodu i tak ma być! to 3 stymulacja,a tak naprawdę 2 próba bo pierwszą zespuli:-p czyli teraz już musi być lepiej:-) chyba leki na cukrzyce zwiększyłaś, więc żeby nie było klęski urodzaju :-D

reklama
Jessie - ja jestem 7 lat po ślubie.... Trzymam kciuki za Twojego Kropka, niech się wgryza w mamusię :). Mnie po pierwszej stymulacji wogole nie mieli co podac. A miałam 27 kumulusów. Za drugim razem 26 i tylko jeden zarodek.

kate_p7 - jestem wytrwała, silna psychicznie, nie poszukuje, zachowuje zima krew, ale czasem mam chwile słabości. Jednak nie poddam się! :)
Biorę Siofor 2x1000. Więc sporo ;)

Stacy - 5 dniowy zarodek mialam podany.

Moniusia_ teraz sie boje myśleć nawet o becie :( a kiedy najszybciej mogłabym zrobić?Jak myślicie?

Kochana wiadomo, ale prędzej czy później musisz zrobić!!! :) Jak 5-dniowy to 9-10 dzień to już spokojnie moim zdaniem (ja bym zrobiła jeszcze wcześniej :p).. tak dziewczyny przynajmniej tutaj pisały, że już można ;)

WITAM !!!!
Mam pytanie odnośnie ivf w Waraszawie kogo polecacie ,żeby zacząc początek staran i przygotowania do in vitro???

reklama
Do góry