reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

kasiula
ja już pisałam pare słów w kwestii Invimedu Wrocławskiego, wypowiadała się też Eweli ale jak rozumie chciałabyś więcej opini :) jeśli tak to poniżej link do forum właśnie z Invimedu Wrocławskiego, tam jest więcej dziewczyn właśnie tam się leczących wiec i więcej opini, Choć rotacja duża, bo dziewczyny zaciążają i odchodzą, ale to chyba tylko dobrze świadczy :) Teraz jest akurat dużo dziewczyn w trakcie stymulacji i czekajacych bo kilka dziewczyn własnie urodziło lub rodzi w najbliższym terminie :)
Zobacz temat - INVIMED WROCŁAW - Pogaduchy cz. XLII |

reklama
aha a jesli chciałabyś poczytać więcej bo ten link wyżej do nowego wątku, ktory dopiero się zaczął to podaje poprzedni, bo bocianowe watki maja po 150 stron i później zaczynaja sie kolejne a zatem podaje poprzedni
Zaloguj się |
możesz poszperac i poczytać jeszcze wcześniejsze, nie będe ich już tu wklejac

Asiiek - Super ze zaczynasz, będę trzymać kciuki za twoje pęcherzyki żeby dobrze rosly,

iniiia - jezeli chodzi o zarodki to lekarz nam rekomendował jeden a ja sie nie upierałam, za to moj M robi sie blady jak mówi sie ze bliźniaki mogę wyjść:) wiec pewnie pozostaniemy przy jednym. Tez nie mogę się doczekać żeby dowiedzieć się ile się zapłodniło.

Asiiek -w końcu!! cieszę się razem z tobą!!!! do boju!!!! po dzieciaczki!!!!

dla wszystkich dziewczynek kawał na poprawę humoru! :
Kobieta wstaje rano i przeglądając się w lustrze mówi do siebie:"co dzień budzę się piękniejsza, ale dzisiaj Ku....a przesadziłam!"

powodzenie tym po punkcji(przepraszam ,że nie wymieniam,ale się pogubiłam tyle nas jest!)

Hej dziewczynki.
Mam 2 pytania.
Czy ktoras z Was przystapila do programu INF bez badan hormonalnych ???
Lekarz u ktorego zamierzamy wykonac INF w lipcu wybiera sie na urlop,bedzie pracowac zaledwie 8 dni, musze zjawic sie u niego na wizyte 1 raz podczas odpowiednich 4 dni i poda mi zastrzyk wyciszajacy. Czy mozna wykonac zastrzyk wyciszajacy w 11-15 dniu cyklu ????:-(
Jestem zaskoczona jego podejsciem,zaczynam zastanawiac sie na zmiana szpitala i lekarza.:-(

alaT

zmien natychmiast lekarza. zastrzyku wyciszajacego sie NIE ROBI W 11-15 DNIU. a podejscie do programu bez adnych badan hormonalnych swiadczy o duzej nieodpowiedzialnosci lekarza i jego glupocie

Helloł

Ja już po wizycie kontrolnej: i tak jak przeczuwałam muszę zrobić kilka badań:
1. anty TPO
2. ANA 1
3. ANA 2
4. p/cp/łżyskowe

czy ktróraś miała lub wie co to za badania?

no i oczywiście podstawowe FSH,LH i estradiol/

no masz immunologie zrobic....te wsie powyzej 4 punkty to przeciwciala roznej masci - standard po poronieniu/niach... hormony tez da rade. dorzuc sobe do hormonow TSH to tez czasem winne poronien

Witajcie dziewczyny!
Wpadłam na "stare śmieci" aby wam dodać sił w staraniach. Już w przyszłym tygodniu mam termin porodu. Jest już mi strasznie ciężko chodzić z brzuszkiem. Przechodziłam przez in citro 2 razy i 3 razy inseminację i nic, potem laparoskopia i się udało naturalnie przy PCO. Nigdy się nie poddawajcie! Dla mnie czas ciąży to wspaniałe uczucie a niedługo (mam nadzieję) będę miała na rączkach wspaniałą dziewczynkę.

Lolitka! Trzymam bardzo mocno kciuki &&&&&&& z całego serca chciałabym aby tym razem ci się udało. Ja nie wiem czy dałabym radę tyle razy próbować ale ty jesteś wspaniała i cały czas jesteś tu na forum i wspierasz inne. Pozdrawiam i ściskam mocno!

reklama
Do góry