reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja byłam zawsze przekonana ze wlewy stosuje się przy znacznie wyższym poziomie i wtedy, kiedy sterydy nie zadziała....

Mam nk 12% moja p. Imunolog mowila ze w ciazy moga wzrastac dlatego zalecila te wlewy ale zaraz przed transferem wczesniej nie musze. Badanie robilam po polrocznym braniu lekow wczesniej mogl byc wyzszy i tez uslyszalam ze to mogla byc przyczyna niepowodzen. Tak jak kate pisala kasik brala sterydy to najlepiej ci powie jak to wyglada.

Annemarie, ale ty pisalas ze masz ponizej 15, e polsce to nie jestymy uwazane za wysoki poziom... Podejrzewam że pobierzesz sterydy przez miesiąc i będzie dobrze... A ty inka jaki masz dokładnie poziom?
Stacy, po 10 na jednym jajniku? To nahodowalas :p coś z tego musi być!

mam 14,8 a norma to od 12-15%,tak te tabletki to sterydy w bardzo malych dawkach.

Lilia, i to i to? Przy poziomie 19? Ja przy 17 mam sam steryd, a na dodatek prof. Jerzak powiedziała ze jakby to od niej zależało to bym nawet sterydu nie dostała bo poziom 17% jest wg niej norma... A ona w końcu jest jakimś tam autorytetem więc zastanowiło mnie to...

Inka przy poziomie12 masz wlewy? Sorry ze tak powtarzam za wami i dopytuje ale przecież 12 to już bardzo dobry poziom! I naprawdę wymaga on brania wlewu? Tzn. Ja nie podważam decyzji lekarza i waszych bo wiadomo że zrobi się wszystko aby zwiększyc szanse, ale zastanawiam się dlaczego u mnie tak lekko to potraktowano...

reklama
Sykatynka tak mam zalecone wlewy z intalipidu to jakosc nowosc podobno, nie wiem czy to normalne. Postanowilam ze tym razem slucham lekarzy nie szukam nie sprawdzam bo tylko sie denerwuje.

Do góry