reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sykatynka jeszcze nie wiem ale pewnie jak obydwa dojdą do stadium balstocyty to dwa i tak bym chciala bardzo:-) zobacze jutro co dzień przyniesie bo zmiany codzienne są zaskakujace;) Madziulka krajanko piekny brzuszek rośnie gratulacje;) Dzieki jeszcze raz czekam juz grzecznie do jutra zaopatrzona w ananasa:tak:

O ludzie,jaki fajny dzien :-)tylko dobre wiesci:-Djuz sie nie mge mojego crio doczekac...a to jjeszcze tydzien...:baffled:

INGA:tak: cuda potrzebuja czasu i wiary ,ze sie uda,trzymam kolana,bo reszta trzyma kciuki.Madzia brzusio jak z obrazka:-)tylko sie zakochac:tak:

reklama
Inga super, dawaj znać jak dzisiaj!!!! Annemarie w piąteczek nasze podglądanko cyklu :-) Madzia piękny ten Twój arbuzik :-D Niedługo takim widokiem będzie się napawać Emilia :tak: i reszta dziewczyn.
Ja troszkę poczekam a, że mam czas bo teraz bez pracy od dzisiaj jestem to dam radę :-)

Do góry