reklama
Madziulka Rz
Fanka BB :)
Sykatynka zapisz mnie proszę na 16 lipca wizyta u doktorka , kolejne spotkanie z Kacperkiem ;-)
Zrobiłam w końcu zdjęcie mojego olbrzymiego brzucholka ;-) rośniemy , rośniemy ...Zobacz załącznik 698993
Inga kciuki mega za jutro ;-)
Zrobiłam w końcu zdjęcie mojego olbrzymiego brzucholka ;-) rośniemy , rośniemy ...Zobacz załącznik 698993
Inga kciuki mega za jutro ;-)
Madziulka Rz
Emila pierwszy dzień 20 stego ;-) spory , ale mogę go w końcu pokazywać ,tyle na to czekałam ..........
inga po
Sykatynka jeszcze nie wiem ale pewnie jak obydwa dojdą do stadium balstocyty to dwa i tak bym chciala bardzo:-) zobacze jutro co dzień przyniesie bo zmiany codzienne są zaskakujace Madziulka krajanko piekny brzuszek rośnie gratulacje Dzieki jeszcze raz czekam juz grzecznie do jutra zaopatrzona w ananasa
annemarie
O ludzie,jaki fajny dzien :-)tylko dobre wiescijuz sie nie mge mojego crio doczekac...a to jjeszcze tydzien...
INGA cuda potrzebuja czasu i wiary ,ze sie uda,trzymam kolana,bo reszta trzyma kciuki.Madzia brzusio jak z obrazka:-)tylko sie zakochac
INGA cuda potrzebuja czasu i wiary ,ze sie uda,trzymam kolana,bo reszta trzyma kciuki.Madzia brzusio jak z obrazka:-)tylko sie zakochac
reklama
Bety72
Inga super, dawaj znać jak dzisiaj!!!! Annemarie w piąteczek nasze podglądanko cyklu :-) Madzia piękny ten Twój arbuzik Niedługo takim widokiem będzie się napawać Emilia i reszta dziewczyn.
Ja troszkę poczekam a, że mam czas bo teraz bez pracy od dzisiaj jestem to dam radę :-)
Ja troszkę poczekam a, że mam czas bo teraz bez pracy od dzisiaj jestem to dam radę :-)
Podziel się: