reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jaja jak berety :-D a gdzie Ty podchodzisz? ja bym chciała 13-tego bo fajna data i mi za pierwszym razem szczęście przyniosła. 13.12.2011 wykupiłam bilet parkingowy i wybiło czas 13:13 i jak poszłam po wynik bety to był wspaniały (jest Anielka). Także teraz mam dobre przeczucie. No i tak jak za pierwszym razem wezmę ze sobą męża i przykleję na brzuch plasterek albo dwa i potrzymam jak najdłużej się da :-)

Bety- ja sie 13 urodzilam i jeden wariat w domu wystarczy:-)mam nadzieje ze 14 bede miala transfer,bo tym razem nie mam urlopu i robie to pomiedzy pracami,doslownie. Dwa poprzednie razy obchodzilam sie ze soba jak ze smierdzacym jajkiem i tez nie pomoglo.Jak twoja metoda plasterkowa pomaga to sobie przykleje nawet na czolo:-):-):-).

reklama
Aga z crio jest nieco inaczej u nas. A na procedure trzeba było czekać jak kasy nie było. Myśle że do crio spokojnie będziesz mogłą podejść, tylko narazie inne rzeczy masz na głowie. A poźniej to już z górki i na luzie...

To jest dobra opcja. Poźniej będziesz mocno zajeta. A życzę Ci oby się wkońcu to crio udało. Wiesz, że kciuki zaciskam.
My mamy dużo czasu zanim się doczekamy maluszka, wiec do crio i procedury kolejnej podejdziemy spokojniej.
Już teraz przyjmuje wszystko jak leci...
Odetchnełam. Przyznaje że ta nasza decyzja mocno mnie uspokoiła...

Ostatnia edycja:
dziewczyny faktycznie trzeba walczyć o swoje u mnie środki w klinice od 1 lipca są ale juz w czerwcu chodzilam do gina i meczylam żeby się załapac się w tym cyklu no i udalo sie pozwolił i w sumie na 1 lipca wypada pobranie komorek więc idealnie sie wstrzelilam:-) szila nie poddawaj się ja tez z endometrioza podchodze 2 raz zobaczymy co los zesle czekam z pokorą;-)

kate_p7 - wiem, że to te gorsze, ale..... Mamy ich 11. Jeżeli trzeba będzie z nich skorzystać, to mam nadzieje, ze z tej ilości jakiś zarodeczek lub dwa będą, może uda się więcej. Będzie co ma być. Może ta stymulacja będzie ta szczęśliwa :)

To jest zdecydowanie beznadziejne ze ciągle przyjmują do programu nowe pary, a później braknie pieniędzy na procedury.... A propos zmiany realizatora - słyszałam ze fundusze w invimedzie i novum już dawno się skończyły....
Jutro kochane zaktyalizuje kalendarz :D piszcie kto co i jak :D

reklama
Do góry