reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jaja jak berety :-D a gdzie Ty podchodzisz? ja bym chciała 13-tego bo fajna data i mi za pierwszym razem szczęście przyniosła. 13.12.2011 wykupiłam bilet parkingowy i wybiło czas 13:13 i jak poszłam po wynik bety to był wspaniały (jest Anielka). Także teraz mam dobre przeczucie. No i tak jak za pierwszym razem wezmę ze sobą męża i przykleję na brzuch plasterek albo dwa i potrzymam jak najdłużej się da :-)

Bety- ja sie 13 urodzilam i jeden wariat w domu wystarczy:-)mam nadzieje ze 14 bede miala transfer,bo tym razem nie mam urlopu i robie to pomiedzy pracami,doslownie. Dwa poprzednie razy obchodzilam sie ze soba jak ze smierdzacym jajkiem i tez nie pomoglo.Jak twoja metoda plasterkowa pomaga to sobie przykleje nawet na czolo:-):-):-).

reklama
Aga z crio jest nieco inaczej u nas. A na procedure trzeba było czekać jak kasy nie było. Myśle że do crio spokojnie będziesz mogłą podejść, tylko narazie inne rzeczy masz na głowie. A poźniej to już z górki i na luzie...

To jest dobra opcja. Poźniej będziesz mocno zajeta. A życzę Ci oby się wkońcu to crio udało. Wiesz, że kciuki zaciskam.
My mamy dużo czasu zanim się doczekamy maluszka, wiec do crio i procedury kolejnej podejdziemy spokojniej.
Już teraz przyjmuje wszystko jak leci...
Odetchnełam. Przyznaje że ta nasza decyzja mocno mnie uspokoiła...

Ostatnia edycja:
dziewczyny faktycznie trzeba walczyć o swoje u mnie środki w klinice od 1 lipca są ale juz w czerwcu chodzilam do gina i meczylam żeby się załapac się w tym cyklu no i udalo sie pozwolił i w sumie na 1 lipca wypada pobranie komorek więc idealnie sie wstrzelilam:-) szila nie poddawaj się ja tez z endometrioza podchodze 2 raz zobaczymy co los zesle czekam z pokorą;-)

kate_p7 - wiem, że to te gorsze, ale..... Mamy ich 11. Jeżeli trzeba będzie z nich skorzystać, to mam nadzieje, ze z tej ilości jakiś zarodeczek lub dwa będą, może uda się więcej. Będzie co ma być. Może ta stymulacja będzie ta szczęśliwa :)

To jest zdecydowanie beznadziejne ze ciągle przyjmują do programu nowe pary, a później braknie pieniędzy na procedury.... A propos zmiany realizatora - słyszałam ze fundusze w invimedzie i novum już dawno się skończyły....
Jutro kochane zaktyalizuje kalendarz :D piszcie kto co i jak :D

reklama
Do góry