Andromeda kochana, tak mi przykro
dajcie sobie odpocząć, jeśli tego potrzebujecie, to nawet rok, może dwa... jesteś jeszcze młoda i masz czas na kolejne próby, zadbajcie o siebie, zadbaj o męża, ale nie poddawaj się.... proszę... naprawdę zobacz ile jest tu na forum historii niby beznadziejnych a jednak zakończonych sukcesem i największym szczęściem nawet po wielu latach walki.... Pomyśl o białymstoku, na pewno warto spróbować gdzie indziej....
Annemarie - z tego co wiem, to histero polega na tym, że zaglądają ci tam do środka, oglądają wszystko za pomocą takiej sondy i jeśli jest coś niewłaściwego (polip, zrosty itd.) to mogą to od razu usunąć. Jednocześnie mogą zrobić scratching (wiem że u nas w invikcie robią to jednocześnie) polegający na "zadrapaniu" endometrium - ma to ułatwić przyczepienie się i zagnieżdżenie zarodka...
Dziewczynki wy moje, a ja już zaczynam się stresować jutrzejszą wizytą, mam nadzieję, że będzie pęcholek... no i że doktorek powie mi, na kiedy mogę umówić się na serduszkową...
kasik - ty już w 20 dpt widziałaś serducho?
Mnie dzisiaj dopadło mega zmęczenie, padłam na kanapę i zasnęłam, chociaż powinnam pracować, ale nie mogłam się zmusić... teraz posiedzę jeszcze z godzinkę, spróbuję popracować, ale nie idzie mi straszliwie....