reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dziewczynki te co braly acard i clexane mam pytanie czy te leki mialyscie przepisane po transferze czy kilka dni przed ??????????/

reklama
cześć Dziewczyny:)
tak troche sobie poczytałam wasze wypowiedzi i założyłam sobie konto. Ja dopiero wybieram się na pierwszą wizyte do Invimedu we Wrocławiu i jestem ciekawa co powie lekarz. Wybieramy się z mężem do dr Gizlera. Mam pytanie czy wiecie może jakie badania są niezbędne na pierwszą wizyte? i jak długo trwa stymulacja do IVF?i czy zawsze skierowują na IVF czy można np. od razu na IMSI-6600? bardzo prosze o odpowiedź i gratuluje wszystkim szczęściarom w ciąży, a za reszte trzymam kciuki:)

Witam
Dziękuje ze przyjęłyście mnie cieplutko i po przeczytaniu kilku stron forum widze ze zeczywiście tylke ciekawych informacji można sie dowiedzieć:-)
Asiiek co sądzisz o Invicta? jakie maja podejście do pacjenta?

Rozważałam z M od roku in vitro i podchodziłam do tego ze spokojem, ale jak już przyszło co do czego i ze mamy zacząć już na 100 % w tym miesiącu to obleciał mnie straszny strach i obawy masakra:sorry:
Jak Kochane myślicie czy z mała nadżerka przeszkadza w in vitro?
Pozdrawiam~
Ja poki co jestem zadowolona z tej kliniki..ale jak wiadomo ile pacjentek tyle opinii....Personel naprawde bardzo miły...widac ze zalezy im na pacjencie...ostatnio zdarzyło mi sie nawet ze @ przyszła szybciej bo w sobote, moja ginka mimo duzej ilosci pacjentek przyjeła mnie bez problemu na dodatek sama po mnie zadzwoniła...

U mnie stymulacja trwala 9 dni, wyprod. 27, z czego pobrali 14.
Dzisiaj umówiłam sie na Bete na jutro rano i poniedziałek w klinice w Manchester. Wynik bedzie we wtorek, we wtorek tez powinnam robić sikańca, ale nie wiem czy nie zrobie w poniedziałek. Jedno badanie kosztuje 40f, jesli ktos zainteresowany.
A jak myślicie 9 dzien po transferze 5dniowych to nie za szybko na bete?

Ostatnia edycja:
vane
dziekuje za odpowiedz bo przy tym podejsciu tez chce brac acard i dlatego pytam

katya
a ile dni przed transferem rozpoczelas fragmin

reklama
Do góry