reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dziewczynki te co braly acard i clexane mam pytanie czy te leki mialyscie przepisane po transferze czy kilka dni przed ??????????/

reklama
cześć Dziewczyny:)
tak troche sobie poczytałam wasze wypowiedzi i założyłam sobie konto. Ja dopiero wybieram się na pierwszą wizyte do Invimedu we Wrocławiu i jestem ciekawa co powie lekarz. Wybieramy się z mężem do dr Gizlera. Mam pytanie czy wiecie może jakie badania są niezbędne na pierwszą wizyte? i jak długo trwa stymulacja do IVF?i czy zawsze skierowują na IVF czy można np. od razu na IMSI-6600? bardzo prosze o odpowiedź i gratuluje wszystkim szczęściarom w ciąży, a za reszte trzymam kciuki:)

Witam
Dziękuje ze przyjęłyście mnie cieplutko i po przeczytaniu kilku stron forum widze ze zeczywiście tylke ciekawych informacji można sie dowiedzieć:-)
Asiiek co sądzisz o Invicta? jakie maja podejście do pacjenta?

Rozważałam z M od roku in vitro i podchodziłam do tego ze spokojem, ale jak już przyszło co do czego i ze mamy zacząć już na 100 % w tym miesiącu to obleciał mnie straszny strach i obawy masakra:sorry:
Jak Kochane myślicie czy z mała nadżerka przeszkadza w in vitro?
Pozdrawiam~
Ja poki co jestem zadowolona z tej kliniki..ale jak wiadomo ile pacjentek tyle opinii....Personel naprawde bardzo miły...widac ze zalezy im na pacjencie...ostatnio zdarzyło mi sie nawet ze @ przyszła szybciej bo w sobote, moja ginka mimo duzej ilosci pacjentek przyjeła mnie bez problemu na dodatek sama po mnie zadzwoniła...

U mnie stymulacja trwala 9 dni, wyprod. 27, z czego pobrali 14.
Dzisiaj umówiłam sie na Bete na jutro rano i poniedziałek w klinice w Manchester. Wynik bedzie we wtorek, we wtorek tez powinnam robić sikańca, ale nie wiem czy nie zrobie w poniedziałek. Jedno badanie kosztuje 40f, jesli ktos zainteresowany.
A jak myślicie 9 dzien po transferze 5dniowych to nie za szybko na bete?

Ostatnia edycja:
vane
dziekuje za odpowiedz bo przy tym podejsciu tez chce brac acard i dlatego pytam

katya
a ile dni przed transferem rozpoczelas fragmin

reklama
Do góry