annemarie
Fanka BB :)
annemarie no fakt bo ty w kwiecie wieku jesteś jeszcze lekarzy zaskoczysz jak 3ka się zadomowi, ale ze szczerego serca życzę Ci bliźniaków bo ciąża potrójna to często przed czasem się kończy albo inne problemy... wiec dwójka wystarczy no ale jak bardzo chcesz no to niech będzie trójeczka
No Coz
emenems ja bym poszła na to usg wcześniej, ze względu na bezpieczeństwo, bierzesz leki na podtrzymanie ciąży, jeżeli cos będzie nie tak organizm sam się nie oczyści. No i jeszcze wiele innych nie chce Cie straszyć, ale pierwsze usg - to lokalizacja pęcherzyka przed koncem 6tc potem serduszko przed końcem 7tc. Ani nie badasz bety żeby wykluczyć pozamaciczna itp..wiec usg bym zrobiła wcześniej...
olaSzy U mnie brzuch widoczny w bardzo obcisłych ciuchach, a ze w nich nie chodzę bo mi nie wygodnie to nie widać. Chociaż wszyscy którzy wiedza o ciąży widza mój brzuch , a ja tam nie widzę wielkich zmian. jedyne co w tali już nie mogę zapiać spodni, ale to nie jest wielki bęben. Dziewczyny potrafią mieć większe brzuszki jak na ten tydzień może mój człowiek mały rośnie, chociaż mieści się w normach idealnie, wiec....???? niby to zależy od budowy macicy itp...
No coz Kate-nie kazda z nas moze byc w kwiecie wieku,ciagle piekna i mloda