reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

annemarie no fakt bo ty w kwiecie wieku jesteś:-p jeszcze lekarzy zaskoczysz jak 3ka się zadomowi, ale ze szczerego serca życzę Ci bliźniaków bo ciąża potrójna to często przed czasem się kończy albo inne problemy... wiec dwójka wystarczy:-p no ale jak bardzo chcesz no to niech będzie trójeczka:-D

No Coz

emenems ja bym poszła na to usg wcześniej, ze względu na bezpieczeństwo, bierzesz leki na podtrzymanie ciąży, jeżeli cos będzie nie tak organizm sam się nie oczyści. No i jeszcze wiele innych nie chce Cie straszyć, ale pierwsze usg - to lokalizacja pęcherzyka przed koncem 6tc potem serduszko przed końcem 7tc. Ani nie badasz bety żeby wykluczyć pozamaciczna itp..wiec usg bym zrobiła wcześniej...

olaSzy U mnie brzuch widoczny w bardzo obcisłych ciuchach, a ze w nich nie chodzę bo mi nie wygodnie to nie widać. Chociaż wszyscy którzy wiedza o ciąży widza mój brzuch :eek:, a ja tam nie widzę wielkich zmian. jedyne co w tali już nie mogę zapiać spodni, ale to nie jest wielki bęben. Dziewczyny potrafią mieć większe brzuszki jak na ten tydzień:-p może mój człowiek mały rośnie, chociaż mieści się w normach idealnie, wiec....???? niby to zależy od budowy macicy itp...

No coz Kate-nie kazda z nas moze byc w kwiecie wieku,ciagle piekna i mloda:-p:-p:-p

reklama
Anne to landseer? O jaaaaa.......

O matko.. jakie w ogole tu piekne psy! szalone beagle, piekny owczarek i ostoje spokoju czyli golden i landseer.. moje marzenie.
Jestem psiara do^n!

Ostatnia edycja:
K***a mac! Czy tylko ja mam takie szczęście?!? Transfer w czwartek będę miała, ale nie na 100%. Ręce mi opadły i nie mam siły pisać o co chodzi. Całe zamieszanie, zmiany, nie ten lekarz co potrzeba. Brak wyników posiewu z lux Medu na bakterie, bo mi idioci cytologie zrobili.... Dziś wizyta u lekarza, który nie obsługuje rządówki, ale dziś obsłużył, ale to pomyłka i nie mogę się do niego na poniedziałek zapisać, została mi dr Sz. Masakra!!!
Nie wiadomo co będzie jak mi bakterie wyją, czy zrobią transfer w odsłonie czy wcale.... ;(

Hess, dr sz jest może słabą jeśli chodzi o jakieś większe problemy, ale jeśli ma tylko ocenić czy transfer ma się odbyć to się nadaje, ja przed transferami ostatnio miałam zawsze u niej..... Więc nie martw się, będzie dobrze, nie taka ona straszna....

sykatynka, to mnie pocieszyłaś, tylko żeby ciała zrobić transfer pod odsłona. A tamten lekarz profilaktycznie w systemie nie zapuscil puścił procedury i miało się potem to zrobić, a teraz nie wiem czy ona to zrobi.

reklama
Do góry