reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

annemarie no fakt bo ty w kwiecie wieku jesteś:-p jeszcze lekarzy zaskoczysz jak 3ka się zadomowi, ale ze szczerego serca życzę Ci bliźniaków bo ciąża potrójna to często przed czasem się kończy albo inne problemy... wiec dwójka wystarczy:-p no ale jak bardzo chcesz no to niech będzie trójeczka:-D

No Coz

emenems ja bym poszła na to usg wcześniej, ze względu na bezpieczeństwo, bierzesz leki na podtrzymanie ciąży, jeżeli cos będzie nie tak organizm sam się nie oczyści. No i jeszcze wiele innych nie chce Cie straszyć, ale pierwsze usg - to lokalizacja pęcherzyka przed koncem 6tc potem serduszko przed końcem 7tc. Ani nie badasz bety żeby wykluczyć pozamaciczna itp..wiec usg bym zrobiła wcześniej...

olaSzy U mnie brzuch widoczny w bardzo obcisłych ciuchach, a ze w nich nie chodzę bo mi nie wygodnie to nie widać. Chociaż wszyscy którzy wiedza o ciąży widza mój brzuch :eek:, a ja tam nie widzę wielkich zmian. jedyne co w tali już nie mogę zapiać spodni, ale to nie jest wielki bęben. Dziewczyny potrafią mieć większe brzuszki jak na ten tydzień:-p może mój człowiek mały rośnie, chociaż mieści się w normach idealnie, wiec....???? niby to zależy od budowy macicy itp...

No coz Kate-nie kazda z nas moze byc w kwiecie wieku,ciagle piekna i mloda:-p:-p:-p

reklama
Anne to landseer? O jaaaaa.......

O matko.. jakie w ogole tu piekne psy! szalone beagle, piekny owczarek i ostoje spokoju czyli golden i landseer.. moje marzenie.
Jestem psiara do^n!

Ostatnia edycja:
K***a mac! Czy tylko ja mam takie szczęście?!? Transfer w czwartek będę miała, ale nie na 100%. Ręce mi opadły i nie mam siły pisać o co chodzi. Całe zamieszanie, zmiany, nie ten lekarz co potrzeba. Brak wyników posiewu z lux Medu na bakterie, bo mi idioci cytologie zrobili.... Dziś wizyta u lekarza, który nie obsługuje rządówki, ale dziś obsłużył, ale to pomyłka i nie mogę się do niego na poniedziałek zapisać, została mi dr Sz. Masakra!!!
Nie wiadomo co będzie jak mi bakterie wyją, czy zrobią transfer w odsłonie czy wcale.... ;(

Hess, dr sz jest może słabą jeśli chodzi o jakieś większe problemy, ale jeśli ma tylko ocenić czy transfer ma się odbyć to się nadaje, ja przed transferami ostatnio miałam zawsze u niej..... Więc nie martw się, będzie dobrze, nie taka ona straszna....

sykatynka, to mnie pocieszyłaś, tylko żeby ciała zrobić transfer pod odsłona. A tamten lekarz profilaktycznie w systemie nie zapuscil puścił procedury i miało się potem to zrobić, a teraz nie wiem czy ona to zrobi.

reklama
Do góry