reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hess ja wczoraj wzięłam 3 nospy w sumie, dzisiaj już tylko rano, można brać w zależności od potrzeby. Magnez bierzesz stale, raczej nie zaszkodzi... A z wiekiem ciąży to ci nie pomogę bo nie wiem :)

reklama
AnneMarie kciuki za Twoj jutrzejszy transfer:) o matko! Bedziesz w czteropaku!;)

Kate zycze pieknych widokow! :)
Emenems zdjecia zajebiste! Widzę, ze wycieczka udana:)

Bety jak wizyta i Twoje endo? U mnie taki postęp:
22 dc, endo 6.9, jeden pęcherzyk 15mm. Wygląda, że organizm szykuje się do owu. Gdyby jednak jej nie było, jak to zwykle u mnie bywa, zapobiegawczo duphaston przez 8 dni. Od 3dc estrofem, acard, encorton. Wizyta 11/13 dc. Crio jakieś 6-8 dni pozniej celuje w drugą połowe czerwca

Siałam lament, że zarodki nie dotrwały do mrozenia, a to nieprawda. Odpadł jeden zaraz na poczatku, (to wiedziałam w dniu transferu) a 4 dotrwały do blastki. 3 były klasy cc a jeden 4aa, więc tego jednego zamrozili. Wmówiłam sobie durna, że przestaly się dzielić.. :/

Hess mi dr mowil zebym brala nospe jeśli skurcze wystapia.. a ze byly silne to bralam 3x1 chociaż to i tak bylo malo bo nie dzialalo:/

Hess dzień transferu to będzie twój 19dc jeżeli bete zrobisz za 10dni od transferu to będzie 29dc czyli 4tc 1dz. Co do nospy wdniu transferu ja brałam razem z relanium, w razie problemów z transferem nie będzie skurczy no i potem do bety chyba 3x1 nospa max, magnez brałam wcześniej przed transferem i po nim tez.

Sykatynka cc nie mrozili bo nie rokowaly na ciaze. Ja bylam caly czas przekonana ze one przestaly sie dzielic, dlatego zamrozili tylko jeden, a po prostu byly za slabe:| cc sie nie podaje? Myslalam, ze tak.

Kate spokojnie u Ciebie wszystko spokojnie przebiega i książkowo, dlatego jutro będzie wielka radość ;-)

U mnie krwawienia małe , ale lekarz mówił ,że może się oczyszczać , by tylko to nie zaszkodziło maleństwu..

reklama
AnneMarie kciuki za Twoj jutrzejszy transfer:) o matko! Bedziesz w czteropaku!;)

Kate zycze pieknych widokow! :)
Emenems zdjecia zajebiste! Widzę, ze wycieczka udana:)

Bety jak wizyta i Twoje endo? U mnie taki postęp:
22 dc, endo 6.9, jeden pęcherzyk 15mm. Wygląda, że organizm szykuje się do owu. Gdyby jednak jej nie było, jak to zwykle u mnie bywa, zapobiegawczo duphaston przez 8 dni. Od 3dc estrofem, acard, encorton. Wizyta 11/13 dc. Crio jakieś 6-8 dni pozniej celuje w drugą połowe czerwca

Siałam lament, że zarodki nie dotrwały do mrozenia, a to nieprawda. Odpadł jeden zaraz na poczatku, (to wiedziałam w dniu transferu) a 4 dotrwały do blastki. 3 były klasy cc a jeden 4aa, więc tego jednego zamrozili. Wmówiłam sobie durna, że przestaly się dzielić.. :/

niebajka u mnie 21 dc (idziemy równo) o endo nie powiedział ale nie miałam owulacji bo został pęcherzyk 27mm i dostałam zastrzyk 2*500 z pregnylu. Mam od 16.05 do 24.05 brakć 2*1 duphaston i odstawić (chyba, że @ przyjdzie w trakcje to też odstawić) i między 6 a 9 dc zgłosić się na wizytę i wtedy jeżeli będzie wszystko ok to będzie scratching i w tym samym cyklu crio. Trochę sie zdziwiłam, że bez rzadnych leków ale dopytywałam czy aby na pewno ten transfer w tym samym cyklu.
Pożyjemy -zobaczymy.
Emenems masz już wyniki?
AnneMarie trzymam kciuki
Kate ale masz fajnie - fajny dzień. Dla "pocieszenia" powiem, że prawie do końca pierwszej ciąży nie umiałam się cieszyć i bałam się. Tak chyba mamy, my "dziewczyny z przejściami"

Pięknego dnia wszystkim życzę.:-)

Ostatnia edycja:
Do góry