reklama
niebajka
Fanka BB :)
AnneMarie kciuki za Twoj jutrzejszy transfer o matko! Bedziesz w czteropaku!
Kate zycze pieknych widokow!
Emenems zdjecia zajebiste! Widzę, ze wycieczka udana
Bety jak wizyta i Twoje endo? U mnie taki postęp:
22 dc, endo 6.9, jeden pęcherzyk 15mm. Wygląda, że organizm szykuje się do owu. Gdyby jednak jej nie było, jak to zwykle u mnie bywa, zapobiegawczo duphaston przez 8 dni. Od 3dc estrofem, acard, encorton. Wizyta 11/13 dc. Crio jakieś 6-8 dni pozniej celuje w drugą połowe czerwca
Siałam lament, że zarodki nie dotrwały do mrozenia, a to nieprawda. Odpadł jeden zaraz na poczatku, (to wiedziałam w dniu transferu) a 4 dotrwały do blastki. 3 były klasy cc a jeden 4aa, więc tego jednego zamrozili. Wmówiłam sobie durna, że przestaly się dzielić.. :/
22 dc, endo 6.9, jeden pęcherzyk 15mm. Wygląda, że organizm szykuje się do owu. Gdyby jednak jej nie było, jak to zwykle u mnie bywa, zapobiegawczo duphaston przez 8 dni. Od 3dc estrofem, acard, encorton. Wizyta 11/13 dc. Crio jakieś 6-8 dni pozniej celuje w drugą połowe czerwca
Siałam lament, że zarodki nie dotrwały do mrozenia, a to nieprawda. Odpadł jeden zaraz na poczatku, (to wiedziałam w dniu transferu) a 4 dotrwały do blastki. 3 były klasy cc a jeden 4aa, więc tego jednego zamrozili. Wmówiłam sobie durna, że przestaly się dzielić.. :/
Hess dzień transferu to będzie twój 19dc jeżeli bete zrobisz za 10dni od transferu to będzie 29dc czyli 4tc 1dz. Co do nospy wdniu transferu ja brałam razem z relanium, w razie problemów z transferem nie będzie skurczy no i potem do bety chyba 3x1 nospa max, magnez brałam wcześniej przed transferem i po nim tez.
Madziulka Rz
Kate spokojnie u Ciebie wszystko spokojnie przebiega i książkowo, dlatego jutro będzie wielka radość ;-)
U mnie krwawienia małe , ale lekarz mówił ,że może się oczyszczać , by tylko to nie zaszkodziło maleństwu..
U mnie krwawienia małe , ale lekarz mówił ,że może się oczyszczać , by tylko to nie zaszkodziło maleństwu..
reklama
Bety72
AnneMarie kciuki za Twoj jutrzejszy transfer o matko! Bedziesz w czteropaku!
niebajka u mnie 21 dc (idziemy równo) o endo nie powiedział ale nie miałam owulacji bo został pęcherzyk 27mm i dostałam zastrzyk 2*500 z pregnylu. Mam od 16.05 do 24.05 brakć 2*1 duphaston i odstawić (chyba, że @ przyjdzie w trakcje to też odstawić) i między 6 a 9 dc zgłosić się na wizytę i wtedy jeżeli będzie wszystko ok to będzie scratching i w tym samym cyklu crio. Trochę sie zdziwiłam, że bez rzadnych leków ale dopytywałam czy aby na pewno ten transfer w tym samym cyklu.
Pożyjemy -zobaczymy.
Emenems masz już wyniki?
AnneMarie trzymam kciuki
Kate ale masz fajnie - fajny dzień. Dla "pocieszenia" powiem, że prawie do końca pierwszej ciąży nie umiałam się cieszyć i bałam się. Tak chyba mamy, my "dziewczyny z przejściami"
Pięknego dnia wszystkim życzę.:-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: