reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

madziulka u nie jednej wszystko szło książkowo a wynik usg był nie książkowy...ehhh
boje się czy nic się nie zmieniło bo prawie 3tyg nie byłam na usg, swoją drogą długo wytrzymałam..

bety72 mam nadziej że już później wyluzuje, albo i nie..:-p

reklama
Bety72 to pieknie:) troszkę mnie wyprzedzilas, bo ja duphaston dopiero 19:27 maja, chyba ze @ wczesniej dotrze;) moze u Ciebie endo pieknie rosnie i dlatego bez lekow? Albo dopiero po scrathingu bedziesz brac?

AnneMarie, Kate &&&&&&

Aaaaa nic mnie nie ciągnie! :p
Kate o której wizyta?
Annemarie trzymam mocno kciukasy za udany transfer, oby maleństwa zostały z tobą na dluuuugo :)

Niebajka dziwna sprawa z tymi cc.... Mi lekarz powiedział np. Ze z rzadowce jest taki wymóg, żeby przed podejściem do następnej stymulacji podać wszystkie zarodki, nawet 1cc... Więc to dziwne, musiały się chyba same zatrzymać bo przecież nie mogli ich po prostu "wyrzucic"....

No 3 dpt dopiero.... Pamiętam że wtedy jak się udało to na bank po 6-7 dpt już miałam ciagniecie takie jak na @.... Kurczę miałam wam nie smecic ale boję się ze znów się nie udało....

reklama
Ano widzisz - to wlasnie ja tak miałam ..... 2dniowa fasola i 4 dnia po o 7 mega bol miesiacxkowy ale tski ze normie ketonal żre jak tak boli - poteem dwa dni nic, zero bolu i na 3 dzien ( czyli 7dpt) znowu tylko mniejszy jednorazowy bol a od tamtego czasu to tak leciuchno czasami ale tak to nie - raczej chyba zaczynaja mnie mdłości brac bo brzuch tak " kreci " i od trgo niedobrze mi i spac mi sie chce i nie wiem jak wysiedze do konca dnia w pracy ....

Do góry